Abooov Fatmagül'ün Suçu Ne Dizisi Yeniden Başlıyor! Hayranları Sabırsızlıkla Bekliyor!

Abooov Fatmagül'ün Suçu Ne Dizisi Yeniden Başlıyor! Hayranları Sabırsızlıkla Bekliyor!

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi, büyük ses getirmişti. Şimdi ise dizinin Netflix'te yayınlanacağı ancak İspanyol versiyonunun ekrana geleceği biliniyor. Peki ya dizide kimler oynayacak? Döneme damgasını vuran dizi artık yurt dışında da yayınlanacak.

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi, döneme damgasını vurmuş başarılı yapımlardan biriydi. Reyting rekorları kırmakla birlikte yıllarca konuşuldu. Dizinin çeşitli kritikleri de yapıldı. Pek çok eleştirmenin olumlu karşıladığı ve dikkatini çektiği bu dizi ile ilgili başka neler biliyoruz? Güncel detaylar ve dahasını sizlerle paylaşacağız. Netflix'ten gelen hamle çok konuşulacak.

İspanyol Versiyonu Geliyor!

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin İspanyol versiyonu gelecek. Böylelikle dizinin uyarlama hali yurt dışına taşınacak. Netflix'te yayınlanacak dizide kimlerin oynayacağı merak edildi. Henüz detaylı bir açıklama yapılmasa da yerli yabancı pek çok Netflix abonesi güncel detayları merak ediyor.

Beren Saat Başroldeydi!

Öte yandan Fatmagül karakterini canlandıran Beren Saat, oldukça başarılı bir performansa imza atmıştı. Beren Saat, Engin Akyürek, Fırat Çelik, Engin Öztürk'ün yanı sıra dizide Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar, Civan Canova, Esra Dermancıoğlu, Murat Daltaban, Deniz Türkali de rol aldı. Dolayısıyla yeni çıkacak dizide hangi isimlere yer verilecek şimdiden merak ediliyor.