2020’nin En Çok Aranan 5 Dizileri Belli Oldu! İşte O Diziler Neler?

2020’nin En Çok Aranan 5 Dizileri Belli Oldu! İşte O Diziler Neler?

2020 yılına girilmesiyle beraber yeni yapımlar oldukça izleyicinin fikirlerini değiştirdi. 2020 yılında en çok aranan 5 diziyi sizler için sıraladık.

Bu sıralamayı açıklamadan önce şunu belirtmekte fayda var, bu istatistikler Google’dan alınan ve edinilen veriler sonucunda ortaya koyulmuştur.

  1. Aşk 101: İlk sezon ve bölümü 24 Nisan 2020’de Netflix platformunda yayınlanan, senaryosu Meriç Acemi’nin kalemiyle yazılan yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmaz’ın birlikte yaptığı gençlik ve komedi-drama türündeki Türk internet dizisidir. 2020 14 Temmuz tarihiyle de dizinin ikinci sezon çekimlerine başlandı.

Oyuncuları: Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Pınar Deniz, İpek Filiz Yazıcı, Kubilay Aka, Kaan Urgancıoğlu, Selahattin Paşalı ve Bade İşçil’dir.

  1. Bir Başkadır: Netflix’te 12 Kasım 2020 tarihinde gösterime giren, Berkun Oya’nın yazıp yönettiği Türk internet dizisidir. Yapımclığını Krek Film’in üstlendiği dizide Ali Ferhunde ve Nisan Ceren Göçen’in adına dizi kurgusu Ali Aga’ya aittir. Dizi toplamda 8 bölümden oluşmaktadır.

Oyuncu kadrosu: Nesrin Cavadzade, Derya Karadaş, Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Defne Kayalar ve Bige Önal’dir.

  1. Menajerimi Ara: Ay Yapım üzerinden yapılmaya başlanan dizinin yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yaptığı, senaryosu Ekin Atalar tarafından yazılan Türk yapımı drama ve komedi türündeki Televizyon Dizisidir. Konusu ise prestijli bir yetenek şirketinde dört menajerin asistanlarıyla birlikte yaşadıkları olaylar yer alıyor. Fransız yapımı ‘’Dix pour cent’’ dizisinden uyarlanmıştır.

Oyuncular: Kıraç Özdal, Feris Dikmen, Çınar Bilgin, Serkan Tahtacı, Dicle Ertem, Barış Havas ve Peride Şener’dir.

  1. Kırmızı Oda: Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği ve Banu Kiremitçinin senaryosunu yazdığı bir psikolojik drama dizisidir. Gülseren Budaycıoğlu’nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi adlı psikoloji kitabından uyarlandırıldı. 4 Eylül 2020 tarihinde TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Diziyi yazanlarda bir psikologdur ve olayları en ince ayrıntısına kadar düşünüp irdelerler. Oyuncuları: Binnur Kaya, Tülin Özen, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan.
  2. Masumlar Apartmanı: OGM Pictures yapımı, 15 Eylül 2020 tarihinde ilk bölümü yayınlanan dizinin yönetmenliğini Çağrı Vila Vuslatlı ve Çiğdem Bozalının yaptığı dram türündeki bir Türk dizisidir. Kırmızı Oda dizisinde ki gibi bu dizide Gülseren Budaycıoğlunun ‘’Madalyonun İçi’’ romanından uyarlanmıştır.

Oyuncu kadrosu: Biran Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Gizem Katmer, Metin Coşkun, Açelya Devrim Yılhan, Serpil Gül, Tansel Öngel, Atilla Şendil, Emir Özden ve Mert Asutaydır.