Barbaroslar Senaristinin Yaptığı Hata Pahalıya Mal Oldu! Diziye Final Yolu Gözüktü!

Barbaroslar dizi en başından beri reytingleri tavan yapmış durumdaydı. Dizide yapılan bir hata diziye pahalıya mal oldu. Dizi final yoluna kadar gitti. Barbaroslar dizisinde yapılan hata neydi?

Barbaroslar Senaristinin Yaptığı Hata Pahalıya Mal Oldu! Diziye Final Yolu Gözüktü!

15 Ekim 2021 Cuma 17:34

TRT ekranlarının fenomen yapımlarından biri olan Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi büyük bir ilgi gördü. Usta oyuncu kadrosu ve çekim mekanları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi reytinglerde istenilen sonuca ulaşamadı. TRT 1 ekranlarının fenomen dizileri arasında yer alan Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi seyirci tarafından izlenmeye devam ediyor. Fakat Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisinin yaptığı hata ise seyircinin gözünden kaçmadı.

Tam Not Aldı!

16 Eylül tarihinden bu yana TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi yayınlanan ilk 4 bölümü ile birlikte izleyicileri ekran başına kilitledi. Doğan Ümit Karaca’nın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosu ise İbrahim Ethem Arslan, Mustafa Burak Doğu ve Tuğba Kaya’ya ait. Dizi Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk kaptan paşasını konu almakla birlikte ünlü denizci Barbaros Hayrettin Paşa ve kardeşin hayatını da izleyiciye sunuyor. Oyuncu kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan Düzyatan, Pelin Akil ve Melis Babadağ gibi yetenekli oyuncular yer alıyor. Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi konusu ve oyunculuk performansları açısından da seyirciden tam not aldı. Konusu ise bir hal beğenilen Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisinin bir hatası ise izleyiciyi çileden çıkardı.

Dizi eleştiri yağmuruna tutuldu

4 haftadır ekranlarda gelen Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi 5. bölümü ile birlikte izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Denizlerde konu alan dizi Barbaros ve kardeşinin hayatını ekranlara getiriyor. Fakat çektiği deniz sahneleri ile izleyiciden geçer not almadı. Dizi severler, Barbaroslar Akdeniz Kılıcı isimli projeye eleştirerek, deniz sahnelerinin yapay durduğunu söyledi. Türk dizi piyasasının en sıkıntı çektiği sahnelerinden olan deniz sahneleri ise Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisinde de başarıyı elde edemedi.