Yudum Ayçiçek Yağı 77 TL'ye Düştü! Ayçiçek Yağı Haziran Ayı Fiyat Listesi Yayınlandı

Yudum Ayçiçek Yağı 77 TL'ye Düştü! Ayçiçek Yağı Haziran Ayı Fiyat Listesi Yayınlandı

Migros ayçiçek yağına dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası belli oldu. Sıvıyağ satın alacaklara şok haber verildi. Peki ya ayçiçek yağında yüzde kaç indirim var? 5 litrelik ayçiçek yağı iyice düştü. 200 TL'lere kadar çıkan sıvıyağın eskisi kadar pahalı olmadığı görülüyor. İşte Migros'tan Mayıs ayında yeni kampanya...

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki güncel gelişmeyi görenler şok oluyor. Öyle ki ayçiçek yağı satın alacaklar çok daha az ödeme yapacak. Migros'un bu fırsatını kaçırmak istemeyenler soluğu markette aldı. Peki ya indirim kaç gün sürecek? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak. Marketlerdeki indirimlerde Migros'un bu hamlesi çıtayı iyice yukarı çıkarttığını gösteriyor. Oldukça uygun fiyata verilen sıvıyağ ile ilgili merak edilenler de yanıt buldu.

Ayçiçek Yağı Fiyatları Ucuzluyor!

Migros'taki ayçiçek yağı fiyatları iyice ucuzluyor. Gündemdeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası da merak konusu haline geldi. Migros marka ayçiçek yağının 5 litresi 147 TL'ye düştü. 1 litrelik ayçiçek yağı ise 29 TL'den satışa sunulmakta. 4 litrelik Emek markalı ayçiçek yağı ise 147 TL'den satışa sunuluyor. 2 litrelik Yudum markalı ayçiçek yağı ise 77 TL oldu. 3 litrelik satın alacaklar ise 134 TL yerine 117 TL ödemeli.

Kampanya Kaç Gün Sürecek?

Migros'taki indirimlerin ne zaman sona ereceği merak edildi. Fırsatların hali hazırda devam ettiği vurgulanıyor. Bu nedenle güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını haberimizde paylaşacağız.