Tarım Kredi Marketlerindeki İndirimler Bitmek Bilmiyor! Ayçiçek Yağı ve Toz Şeker İndirimde!

Tarım Kredi Marketlerindeki İndirimler Bitmek Bilmiyor! Ayçiçek Yağı ve Toz Şeker İndirimde!

Tarım Kredi marketi son indirimlerine bakmadıysanız güncel fiyat listesini sizlerle paylaşıyoruz. Öte yandan merak edilenler de yanıt buluyor. Marketlerdeki fırsatların yanı sıra ayçiçek yağı ve toz şeker kaç TL'ye düştü?

Tarım Kredi marketlerindeki indirimlere dair bilgiler verildi. Ayçiçek yağı ve toz şeker hakkında ne biliyoruz? Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bu fırsatları kaçırmak istemiyorsanız doğru yerdesiniz. Çünkü çeşitli avantajlarla birlikte vatandaşlar çok daha rahat bir şekilde ürünleri satın alabiliyor.

Hangi Ürünlerde İndirim Var?

Arko kremden Bingo Soft yumuşatıcıya, Sleepy Soft hijyenik pedden Elit sıvı sabuna, Elit banyo sabunundan Elit peçeteye, Solo tuvalet kağıdından Elit sıvı bulaşık deterjanına, Birlik Tiryaki siyah çaydan Lipton demlik poşet çaya, Tahmisci Osmanlı dibek kahvesinden Torku yarım yağlı süte kadar indirimli şekilde satışlar sürmekte. Ancak en çok dikkat çeken şüphesiz ayçiçek yağı ve toz şeker oldu. Son zamanlarda fiyatları hızlı şekilde artan bu ürünlerde yüzde kaç indirim yapıldı?

Tarım Kredi Market İndirimleri

Tarım Kredi marketlerinde 5 litrelik ayçiçek yağının 135 TL'ye satılacağı belirtildi. 5 Kg Destan Toz Şeker'in ise 103.90 TL'den satışa sunulacağı öğrenildi. Bu gelişme ile birlikte Tarım Kredi market üzerindeki fırsatlara bir süre daha sahip olabilirsiniz.