Tarım Kredi Marketlerindeki İndirimde Kalabalık Oluştu! Hangi Gıda Ürünleri İndirime Girdi!

Tarım Kredi Marketlerindeki İndirimde Kalabalık Oluştu! Hangi Gıda Ürünleri İndirime Girdi!

Gıda ve temizlik ürünlerinde yapılan indirim dikkat çekti. Tarım Kredi Marketlerine gidenler ucuz ve kaliteli ürünlerden yararlandı. Öte yandan indirimlerin ne zamana kadar süreceği merak edildi. Ayçiçek yağı %40 ucuzlayınca güncel gelişmeler paylaşıldı. İşte indirime giren ürünler...

Tarım Kredi Marketlerindeki son durum gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fırsatlarla birlikte ucuz ürün satın almak mümkün hale geldi. Bir süredir alım gücünün düştüğü biliniyor. Vatandaş, uygun fiyatlı ürünlere hasret kalmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte güncel fiyatlar gözler önüne serildi.

Ayçiçek Yağında da İndirim Var!

Pek çok gıda ürününde fırsatlar açıklandı. Özellikle de ayçiçek yağı satın alacaklar %40'lık indirimi değerlendirdi. Kampanyanın ne zamana kadar süreceği merak ediliyor. Uzmanlar, fiyatların daha da düşebileceğini belirtmekte. Dolayısıyla güncel fiyat listesi ve çok daha fazlası hakkında yakın zamanda güncelleme yapabiliriz.

Hangi Gıda Ürünleri Ucuzladı?

Ucuzlayan gıda ve temizlik ürünleri arasında makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi bulunuyor.