Tarım Kredi Market Et Fiyatlarında Önemli İndirim Yaptı! Gıda Ürünlerini Çok Ucuza Veriyor!

Tarım Kredi Market Et Fiyatlarında Önemli İndirim Yaptı! Gıda Ürünlerini Çok Ucuza Veriyor!

Diğer marketlere nazaran Tarım Kredi Marketleri'nde yapılan indirimler heyecanlandırdı. Çünkü et fiyatları iyice düşmüş vaziyette. Haliyle bu durumla beraber gıda, hijyen ve temizlik ürünlerinde de ciddi oranda fiyat düşüşü yaşanıyor. İşte güncel fiyatlar ve çok daha fazlası haberimizde...

Tarım Kredi Marketleri'ndeki güncel fiyatlar dikkat çekmekte. Çünkü oldukça uygun fiyata verildiğini görüyoruz. Hal böyle olunca merak edilenler de yanıt buldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fiyat listesine bakacak olursak fazlasıyla uygun fiyata verildiğini söyleyebiliriz. Üstelik indirimlerin hali hazırda devam ettiğini görüyoruz. Et fiyatları iyice düştü. Deterjandan temizlik malzemelerine kadar pek çok üründe de fırsatlar sunuluyor.

Et Fiyatları İyice Düştü!

Tüm tavuk 36,90 TL'den kilo başına satılıyor. Tavuk fileto 59 TL'ye satılırken tavuk göğsü için 79 TL ve kanat ise 67 TL'den satışa sunuldu. Haliyle tavuk fiyatları oldukça düştü. Dana sote kesim etin kilosu ise 143 TL olarak belirtildi. Ciddi oranda bir indirim yapıldığını görüyoruz. Kıymalık et sadece 125 TL'ye satılacak.

İndirimler Ne Zaman Bitecek?

Tarım Kredi Marketleri'nin indirimleri bir süre daha devam edecektir. Fırsatı kaçırmadan elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Haliyle bu durum dikkat çekmeye devam edecek. Vatandaşlar, markete akın etmeye başladı bile. Çünkü indirimli ürünler her zaman satışa sunulmuyor.