Tarım Kredi Market 11 Ağustos'ta İndirimlerini Duyurdu! Deterjandan Ayçiçek Yağına Şok Fırsatlar!

Tarım Kredi Market 11 Ağustos'ta İndirimlerini Duyurdu! Deterjandan Ayçiçek Yağına Şok Fırsatlar!

Tarım Kredi marketin yeni kampanyası büyük ses getirdi. 11 Ağustos'tan itibaren indirimlerdeki son durum gözler önüne serildi. Toz deterjandan kiloluk et ve diğer ürünlerde büyük indirim yapıldı. İşte güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler ve aktüel ürünler kataloğu haberimizde...

Tarım Kredi market, son zamanlarda önemli indirimlerle dikkat çekiyor. Sınırlı sayıda şubesi, diğer marketlerden çok daha ucuza hizmet vermekte. Dolayısıyla vatandaşlar, eğer fırsat bulabilirlerse burayı tercih etmeye çalışıyor. Peki güncel kampanyalara göre Tarım Kredi markette bu sefer hangi ürünler indirime girdi? Yeni aktüel ürünler kataloğu ve fırsatları inceleyenler oldukça şaşırdı. Çünkü çay ve dana etinden toz deterjana kadar pek çok farklı kategorideki ürün indirime girdi.

11 Ağustos İndirimleri Açıklandı!

Tarım Kredi marketlerindeki 11 Ağustos indirimleri dikkat çekiyor. Dana etinin kilosundaki indirimle birlikte gıda ürünlerinin yanı sıra temizlik ve hijyen kategorisinde de çeşitli indirimler yapıldı. Toz deterjanın 5 kilosu 64,90 TL'ye satılıyor. Dolayısıyla sizler de bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız marketlerden gerekli alışverişi sağlayabilirsiniz.

Kampanya Kaç Gün Sürecek?

Tarım Kredi market kampanyasının 11 Ağustos 2022'den itibaren başlayacağı ve birkaç gün aktif olarak devam edeceği tahmin ediliyor. Sürenin daha da uzun olabileceğini de belirtelim.