Tarım Kredi Kooperatifleri Aldığı Talimatla İndirimlere Başladı! Hangi Ürünlerde Ne Kadar İndirim Var?

Tarım Kredi Kooperatifleri Aldığı Talimatla İndirimlere Başladı! Hangi Ürünlerde Ne Kadar İndirim Var?

Tarım Kredi Kooperatiflerinin temel gıda ürünlerinde yapacağı indirim gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fırsatlara ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da açıklama gelmişti. Ayçiçek yağı, tavuk, makarna, salça gibi temel gıda ürünlerindeki indirime dair tarih de verildi.

Son aylarda artan temel gıda fiyatlarından sonra bazı ürünlerde indirim yapılacağı belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuda temel gıda ürünlerinin düşük fiyattan satılacağını söyledi ve tarih de verdi. Öte yandan Tarım Kredi Kooperatiflerinin kâr amacı gütmediğini de ekledi. Peki ya hangi ürünler indirimli olarak satılacak? Fiyatlarda yüzde kaçlık bir düşüş bekleniyor merak konusu haline geldi.

Tarım Kredide Büyük İndirim!

Salçadan, pilavlık pirince ve tavuğa kadar listede pek çok gıda ürünü bulunmakta. Dolayısıyla sizler de ihtiyacınız dahilindeki ürünleri 1400 şubesi bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla alabileceksiniz. Son döneme damgasını vuran gelişmeler ve çok daha fazlası yazımızda yerini aldı.

15 Ağustos'ta Başlıyor!

İndirimlerin 15 Ağustos'ta başlayacağı bilgisi de iletildi. Pazartesi günüyle birlikte kooperatifin indirimlerinden faydalanmak isteyenler acele etmeli. Vatandaşların yoğun ilgi gösterebileceği için oluşacak yoğunluktan sıyrılmak adına erken davranmak mantıklı olabilir. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasına yer vermeye devam edeceğiz.