Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde Yeni Sistem Uygulanacak!

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde Yeni Sistem Uygulanacak!

Tarım kooperatif marketler zincirinin sayısı artarken alınan bilgiler neticesinde bu marketlerin 81 ilde yaygınlık kazandığına yönelik açıklamalarda peş peşe geldi ve işte haberin detayları..

Tarım Kooperatif Marketler Zinciri 81 ilde yayılırken alınan bilgiler neticesinde birçok vatandaş bu marketler sayesinde hem daha taze ürünleri hem de daha uygun ürünleri bulabildiklerini ifade etti. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde artık tarım kooperatif marketler zincirinde satılan ürünlerin internet üzerinden de online şekilde bakıldığı da ifade edildi. Yani vatandaşlar online olarak tarım kooperatif marketler zincirindeki ürünleri bakarak ihtiyacı olan ürünlerin raflarda olup olmadığını görebilecek.

Tarım Kredi Kooperatif Marketler Yayılmaya Devam Ediyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatının ardından 81 ile yayılan tarım kooperatif marketler zincirinden çok memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar ise daha taze ürünleri eriştiklerini dile getirdi. Ayrıca Büyük şehirlerde neredeyse her bölgede tarım kooperatif marketler zincirinin bulunduğunu dile getiren vatandaşlar bundan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkürlerini iletti.

tarim-kredi-kooperatif-marketler.jpg

Diğer marketlere oranla çok daha uygun fiyatlı ürünleri alabildiklerini söyleyerek tarım kooperatif marketler zincirinin daha da yaygınlaşması gerektiğine de dikkat çekildi. Özellikle küçük illerde yaşayan vatandaşlar tarım kooperatif marketler zincirinin daha da yaygınlık kazanmasını dile getirerek bu marketlerde olan ürünlerin diğer marketlere oranla daha kaliteli ve uygun fiyatlı olduğunu da söyledi.