ŞOK'tan 18 Ekim Aktüel Ürünler Kataloğu Müjdesi! ŞOK İndirimli Ürünler Sizleri Bekliyor!

ŞOK'tan 18 Ekim Aktüel Ürünler Kataloğu Müjdesi! ŞOK İndirimli Ürünler Sizleri Bekliyor!

ŞOK marketlerin başlatmış olduğu kampanya büyük ilgi gördü. Peki hangi ürünler indirime girdi? 18 Ekim Pazartesi aktüel ürünler kataloğu incelendiğinde çok önemli fırsatlar ortaya çıktı.

ŞOK'ta satılan uygun fiyatlı ürünler belli oldu...

Uygun fiyatlı ürünlerde ŞOK'un aktüel katalogları büyük öneme sahip. Pek çok kişi buradan alışveriş yapıyor. Okulların başlamasıyla beraber kış ayına da yavaş yavaş gireceğiz. Mutfak ürünlerindeki uygun fiyatlı pek çok eşya sizleri bekliyor. Artan fiyatlara rağmen marketin uygun düşük fiyat üzerinden sunduğu bazı eşyalar dikkat çekti. Müşteriler, bu eşyaların stokları bitmeden satın almak için harekete geçti bile. Peki 18 Ekim aktüel ürünler kataloğunda bizleri neler bekliyor? İşte ŞOK kataloğunda yer alan ürünlere ilişkin merak edilenler...

ŞOK Aktüel Kataloğunda Neler Var?

Bardak, tabak, tava, sofra ve baharatlık gibi mutfak ürünlerinin katalogda yer alması bekleniyor. Bu sayede mutfak ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde giderebileceksiniz. Üstelik kaliteli ürünlerin olmasının yanı sıra fiyatta da indirime gidildi. Ayrıca kitaplık, kanepe, çalışma masası ve darbeli matkap gibi eşyalar da satışa sunuldu.

İndirimli Fiyatlar Kaç Gün Sürecek?

ŞOK marketler, hafta boyunca bu fırsatların devam etmesini sağlayacak. Ancak stoklarla sınırlı ürünleri satın almak için çok fazla vaktiniz olmayabilir. Bu nedenle 18 Ekim Pazartesi gününden itibaren ürünleri kontrol etmelisiniz. Fiyatlarda sağladığı avantajlar ile bilinen marketin yanı sıra rakip marketlerin aktüel ürünlerine de göz atabilirsiniz.