ŞOK Ayçiçek Yağı İndirim Kampanyası! 5 Litrelik Sıvıyağ ve Toz Şeker İndirimde!

ŞOK Ayçiçek Yağı İndirim Kampanyası! 5 Litrelik Sıvıyağ ve Toz Şeker İndirimde!

ŞOK, öyle bir kampanya başlattı ki görenler stoklamak üzere markete akın edebilir. Ayçiçek yağından toz şekere kadar pek çok ürün indirimli olarak satılacak. İşte detaylarıyla birlikte ŞOK'un yeni indirimi ve dahası haberimizde yerini aldı bile. Güncel fiyat listesi paylaşıldı.

ŞOK, Temmuz ayı itibarıyla önemli bir kampanyaya imzasını attı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detayları sizlerle paylaşacağız. Öyle ki artık ŞOK marketten ürün satın almak fazlasıyla hesaplı hale gelecek. Peki ya ayçiçek yağı ve toz şeker fiyatları hakkında neler biliyoruz? Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Son zamanlarda iyice zamlanan gıda ürünlerinde indirim bombardırmanı yaşanıyor. Marketler, sundukları fırsatlar ile müşterilerin dikkatini çekmeye başladı. Vergi indirimi sonrasında da bazı ürünlerin fiyatı önemli oranda düşmüştü. İşte detaylarıyla beraber ŞOK'taki bazı gıda ürünlerindeki son durum haberimizde yerini aldı.

Gıda Ürünleri İndirime Girdi!

ŞOK'un indirimleriyle birlikte gıda ürünleri iyice düştü. Haliyle bu durum gözler önüne serildi. Peki ya kaç gün boyunca düşük fiyattan gıda ürünü satın alabileceğiz? Bu sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Aşağıdaki fiyat listesini incelediğinizde güncel fiyatları öğrenebilirsiniz.

ŞOK Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatı 4 Temmuz 2022

5 lt Evin Ayçiçek Yağı 155 TL

2 lt Evin Ayçiçek Yağı 65 TL

1 lt Evin Ayçiçek Yağı 32.50 TL

 

ŞOK Toz Şeker Güncel Toz Şeker Fiyatı 4 Temmuz 2022

2 kg Altınküp Toz Şeker 45.95 TL

5 kg Altınküp Toz Şeker 109 TL