ŞOK 24 Şubat Aktüel Ürünleri Listesi Paylaşıldı

ŞOK 24 Şubat Aktüel Ürünleri Listesi Paylaşıldı

ŞOK 24 Şubat Aktüel Ürünleri Listesinde neler mevcut? Hangi ürünler avantajlı detaylı ürün açıklamaları haberimizde paylaşıldı.

Şok belli zamanlarda yaptığı kampanyalarla evlerin büyük ihtiyaçlarını indirimle sağlıyor. Müşteriler bu tür durumlarda kampanyaları takip ediyor. Yapılan kampanya türü 24 Şubat 2 Mart tarihine geçerli olacak. Bu tür kampanyada uzun süreli olması tekrardan bulma şansı da veriyor. Şok Aktüel ürünleri konumuzda detaylı olarak açıklandı.

ŞOK 24 Şubat Aktüel Ürünler

Şok ilk kataloğunda yer alan ürünler oldukça ürünlerle karşımıza çıkıyor. İlk olarak Kameralı Akıllı Kapı Zili apartman yada işyeri kullanan için geçerli olacak elektronik ürün 479 liradan sunuluyor. Akıllı Mini Güvenlik Seti olan S-link markalı ürün 449 liradan satışta yer alıyor. İki önemli ürün olarak yer alacak ürün de farklı olarak yer alıyor. Hava nemlendirici ürün 599 TL’den sunulurken Virüs ve Bakteri öldürücü ürünü 119 liradan sunuluyor. Bu tür ürünler oldukça fazla gidecek gibi duruyor. Diğer ürünler olarak da 2 Kapaklı 4 bölmeli ayakkabılık olarak 149 liradan sunuluyor. Evlerin vazgeçilmez elektronik olarak akıllı baskül ise 149 lira olarak sunuluyor. Ayrı özellikleriyle birlikte ürünü detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Boş zamanlarınız da değerlendirebileceğiniz ürünler olan sözcük oyunu 19,95 TL olarak sunulurken, Emlak Ticaret Oyunu ise 29,95 TL’den sunuluyor. Ayrıca çocuklar için de hikaye kitapları 3,99 sunulurken puzzle seti 14,95 TL olarak sunuluyor.

Tencere modelleri mutfak ürünleri için önemli rolü olan ürünlerdir. Tenere modelleri de ise 129 TL’den sunulurken tava modeli 99,90 TL fiyatıyla yer alıyor. Çeşitli bardak modelleri olmasıyla birlikte giysi modelleri de koyulmuş durumda yer alıyor. Tuvalet kağıtları olarak da Teno 32’li olan 27,90 TL olarak yer alırken Teno kağıt havlu 19,95 TL yer alıyor. Diş macunlarından da İpana kampanyaya girmiş durumda %30 indirimle birlikte satılan ürünler yer alıyor. Bulaşık deterjanı Pril 14,50 TL’den sunulurken Finish bulaşık makinesi tableti 80’li paketi 59,90 TL’den sunulacak. Ayrıca çamaşır makinesi deterjanı 8 kg için ekonomik paketiyle birlikte 44,90 TL sunuluyor. Bingo Soft modeli 2’li bir şekilde satılarak 29,90 TL olarak sunuluyor. Şok diğer kampanyaları resimlerden takip ederek görebilirsiniz.

sok-kampanya-1.pngsok-kampanya-4.pngsok-kampanya-2.pngsok-kampanya-3.png