Migros'ta Ayçiçek Yağı Kampanyası! 5 Litre Ayçiçek Yağı 97 TL'ye Düştü!

Migros'ta Ayçiçek Yağı Kampanyası! 5 Litre Ayçiçek Yağı 97 TL'ye Düştü!

Migros ayçiçek yağındaki önemli kampanyası dikkat çekti. Sıvıyağ fiyatları 97 TL'ye kadar düştü. Bu gelişme neticesinde ayçiçek yağı alacaklara büyük müjde verildi. Peki 5 litrelik sıvıyağ nasıl bu kadar ucuzladı?

Migros'taki sıvıyağ indirimi büyük ses getirdi. Ayçiçek yağının fiyatları düşmesiyle birlikte vatandaşlar marketlere doluştu. Ancak indirimi nasıl değerlendireceğiniz yönünde sizlere farklı bir bilgi vereceğiz. Marketler üzerinden değil Migros'un Sanal Market'inden alışveriş yapmalısınız.

Migros Ayçiçek Yağı İndirimleri

Migros'tan gelen indirim haberiyle birlikte önemli bir detaya  yer verildi. Migros'tan 5 litrelik ayçiçek yağını eğer Sanal Market üzerinden alırsanız önemli bir indirim hakkı kazanacaksınız. Dolayısıyla Migros'un bu fırsatını kaçırmamak için sizler de Sanal Market üzerinden ürünleri incelemeye başlayabilirsiniz.

Ayçiçek Yağı 97 TL'ye Düştü!

Ayçiçek yağının 5 litresi 97 TL'ye kadar düştü. Bu gelişme neticesinde sıvıyağ satın almak isteyenler artık ne yapması gerektiğini biliyor. Migros'un yeni bir kampanyası olduğu vakit sizler de güncel olarak haber sitemizden detayları öğrenebileceksiniz.