Migros Ayçiçek Yağı Fiyatını Düşürdü!

Migros Ayçiçek Yağı Fiyatını Düşürdü!

Migros'un güncel ayçiçek yağı kampanyası büyük ses getirecek. Öte yandan merak edilenler ve dahası da yanıt bulacak. Peki ya güncel olarak bizleri neler bekliyor? Bu noktada Migros ve Vakıfbank'ın kampanyası büyük ses getirecek. Güncel olarak merak edilenleri açıklıyoruz.

Migros'un ayçiçek yağı fiyatının düşmesiyle birlikte pek çok kişi nasıl satın alabileceğini merak etti. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Öte yandan merak edilenler ve dahası yanıt bulacak. Migros'a ait bilgiler ve dahası yanıt bulacağa benziyor. Migros 5 litrelik sıvıyağ fiyatlarına dair bilinmeyenleri açıklıyoruz. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken gelişmelerle birlikte Migros ve Vakıfbank kampanyasını açıklayacağız.

Vakıfbank Sanal Kartıyla İndirim

Migros internet alışverişindeki 55 TL'lik indirim Vakıfbank kampanyası ile mümkün oluyor. Dolayısıyla sizler de güncel gelişmeleri değerlendirerek Migros'tan çok daha uygun fiyata ayçiçek yağı satın alabilirsiniz. Aşağıda yer alan fiyatlara göre indirimli fiyatlar gözler önüne serilecek.

Migros Ayçiçek YağI Fiyatları

Migros Ayçiçek Yağı 5 litre : 152,50 TL

Orkide Ayçiçek Yağı 4 litre: 157,50 TL

Yudum Ayçiçek Yağı 4 litre: 163,90 TL

Kırlangıç Ayçiçek Yağı 4 litre: 144,90 TL

Turna Ayçiçek Yağı 4 litre: 134,90 TL

Emek Ayçiçek Yağı 5 litre: 163,90 TL