KOOP Bakkal ile 5 Litrelik Ayçiçek Yağı Ucuza Satılacak!

KOOP Bakkal ile 5 Litrelik Ayçiçek Yağı Ucuza Satılacak!

KOOP Bakkal ile 5 litrelik ayçiçek yağı, toz şeker, yumurta ve daha pek çok ürün uygun fiyata satın alınabilecek. Bu sayede güncel detaylarla birlikte pek çok ürünün uygun fiyata satışa sunulduğu görülüyor. Güncel olarak bizleri neler beklemekte sizler ile paylaşacağız.

KOOP bakkal dönemi için start verilmesine az bir zaman kaldı. Bu noktada artık Tarım Kredi marketlerinin yanı sıra anlaşmalı bakkallar üzerinden de uygun fiyatlı alışveriş yapılabilecek. Bu sayede vatandaşların yalnızca market değil bakkallar üzerinden de alışveriş yapabileceği vurgulanıyor. Tüm bu detaylarla birlikte çeşitli bilgiler vermeye devam edeceğiz. Güncel olarak KOOP Bakkallar üzerinden 5 litrelik ayçiçek yağının yanı sıra tüm indirimli Tarım Kredi Kooperatif ürünlerini rahatlıkla satın alabileceksiniz. Tıpkı markette olduğu gibi bakkallarda da uygun fiyatlı alışveriş dönemi başlayacak. Elbette anlaşmalı bakkallara için geçerli bir durum olduğunu vurgulayalım.

Uygulama Hayata Geçiriliyor

Çeşitli şartları karşılayan bakkalların, Tarım Kredi Koop. üzerinden ürün alabileceği ve vatandaşlara satabileceği belirtildi. Bu sayede sizler de uygun fiyatlı ürünleri buradan temin edebileceksiniz.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den gelen açıklamada "Vatandaşın erişebileceği makul fiyatlar olacak. Zincir marketlere karşı esnafın sıkıntısı giderilmeye çalışılacak. Proje konusunda hem esnaf canlanacak hem de bu ürünleri satarken de zorluk çekilmeyecek. Raf dizaynı, Tarım ve Kredi Kooperatifi tarafından belirlenecek." ifadesine yer verildi.