Hakmar Ayçiçek Yağının Fiyatını İyice Düşürdü!

Hakmar Ayçiçek Yağının Fiyatını İyice Düşürdü!

Hakmar'ın güncel fırsatı büyük ses getirecek. 3 Ekim 2022 tarihli Hakmar indirimi dikkat çekti. Ayçiçek yağından kahveye kadar pek çok ürün artık daha uyguna satılacak. Dolayısıyla merak edilenler tek tek yanıt buluyor. Hakmar fırsatları ile ilgili bilinmeyenleri açıklayacağız.

Hakmar'ın 3 Ekim 2022 tarihli gıda ürünü indirimleri dikkat çekti. Marketin yayınladığı aktüel ürünler kataloğuna dair neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öte yandan merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Hakmar fırsatlarıyla ilgili bilinmeyenler tek tek ortaya çıkıyor.

Ayçiçek Yağı da Ucuzladı!

Hakmar, gıda ürünlerinin yanı sıra 5 litrelik ayçiçek yağında yaptığı indirimle de gündeme geliyor. Dolayısıyla bu gelişme büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ışığında başka hangi ürünlerde fiyat düşüşü yaşandı sizlerle paylaşacağız. Hakmar'ın güncel fırsatlarını takip etmek isterseniz de haber sitemizde düzenli olarak paylaşılan aktüel ürünler kataloğuna göz atma imkanınız bulunmakta.

Hakmar İndirimleri 3 Ekim 2022

Kırlangıç Ayçiçek yağı 5 kg: 159,90 TL

Komili Ayçiçek Yağı 2 kg: 68,90 TL

Cappy Vişne Suyu 1 litre: 15,75 TL

Jacobs Gold Kahve: 39,90 TL

Tamek Meyve Suyu Çeşitleri: 12,50  TL

Kahvaltılık Sucuk: 44,90 TL

Sos Çeşitleri: 12,90 TL

Çerez Fındık İçi: 9,90 TL

Çerez Kara Üzüm: 4,90 TL

Cappy Vişne Suyu 1 litre: 15,75 TL