Fox Tv Gene Yaptı Yapacağını! Yeni Başlayan Diziye Hiç Şans Vermedi! Direk Final Kararı Aldı!

Fox Tv Gene Yaptı Yapacağını! Yeni Başlayan Diziye Hiç Şans Vermedi! Direk Final Kararı Aldı!

Fox TV dizisine dair çeşitli gelişmeler gündeme geldi. Kanal, öyle bir karar aldı ki duyanlar şaşırdı. Henüz yeni yeni izlemeye başlanılan dizi için biraz erken davrandığı söyleniliyor. Peki ya dizi neden erken final yapacak? Söz konusu final kararı ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Fox TV, yeni dizilerdeki reyting durumuna göre hızlı karar veriyor. Eğer dizi birkaç hafta içerisinde başarılı olmaz ise aniden final yapabildiğini görüyoruz. Hal böyle iken diziye dair öyle gelişmeler yaşandı ki pek çok kişi şaşırdı. Gülümse Kaderine dizisi ise yayın hayatına oldukça güzel başlamıştı. Ne yazık ki birkaç haftadaki performansı baz alındığında izlenme oranları bir türlü yükselemedi. Bu yüzden de dizinin final yapması kararlaştırıldı.

Gülümse Kaderine Erken Final Yapacak!

Gülümse Kaderine dizisi, erken final yaparak yayın hayatına veda edecek. Dizinin sona erecek olması pek çok kişi üzeceğe benziyor. Çünkü henüz yeni başlamıştı ve belki de önümüzdeki bölümlerde reytinglerini artırabilirdi. Ancak bunu öğrenemeyeceğiz.

5. Bölümde Bitecek!

Başrollerinde Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Sude Zülal Güler, Erkan Meriç, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur ile Mine Tugay gibi isimlerin oynadığı dizi, gelecek vaad ediyordu. Dizinin 5. bölümüyle birlikte final yapacağı açıklandı. Kalan bölümlerde neler yaşanacağı ve dizinin nasıl sona ereceği ise kesinleşecek. Bakalım sevilen yapım ekranlara veda ederken ne gibi gelişmeler meydana gelecek?