Et ve Süte Yeni Zam mı Gelecek? Yüksek Zamlar Kapıda!

Et ve Süte Yeni Zam mı Gelecek? Yüksek Zamlar Kapıda!

Kırmızı et ve sütteki son durum dikkat çekiyor. Et ve süt fiyatları hakkında neler biliyoruz? Güncel gelişmeler gözler önüne serilecek. Öte yandan et ve süt fiyatlarındaki son durumu da açıklıyoruz. Yılbaşından önce bir zam daha mı geliyor? İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler...

Çiğ süte gelen zamla beraber et ve süt fiyatları için yeni bir zam söz konusu mu merak ediliyor. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu gıda fiyatları ve çok daha fazlasına yer vereceğiz. Yetkililer ve bilirkişilerden gelen açıklamalar gözler önüne seriliyor. İşte güncel detaylarla birlikte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

Et ve Süt İyice Zamlanıyor!

Et ve süte gelen zamların haddi hesabı yok. Son yıllarda gelen zamlarla birlikte fiyatı birkaç katına kadar çıktı. Sporcular da en çok etin zamlanmasından şikayetçi. Dolayısıyla protein ihtiyacını dahi gidermekte zorluk çekiyorlar. Aileler bile artık kırmızı et yerine uzun aralıklarla tavuk eti yemeyi tercih eder hale geldi.

Kırmızı Ete Zam Kapıda

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu'ndan gelen açıklamada çeşitli nedenlerden ötürü kırmızı et ve süte zam gelebileceği aktarıldı. Yılbaşından önce beklenen zamlar şok etkisi yaratabilir.