Erdoğan Talimat Verdi! Tarım Kredi Harekete Geçti! Ayçiçek Yağı Fiyatını Düşürdükçe Düşürdü!

Erdoğan Talimat Verdi! Tarım Kredi Harekete Geçti! Ayçiçek Yağı Fiyatını Düşürdükçe Düşürdü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile TMO marketlerindeki fiyatlar düştü. Tarım Kredi'nin ürünleri oldukça uyguna satılıyor. Ayçiçek yağı ve et fiyatlarındaki ucuzluk dikkat çekti. Peki diğer marketlerdeki son durum nedir? İşte TMO'nun ucuza satılan gıda ürünleri haberimizde yer alıyor.

Tarım Kredi Marketleri'ndeki son durum gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği TMO marketlerinde büyük indirim yapılıyor. Peki et ve ayçiçek yağı fiyatları hakkında neler biliyoruz? Öyle bir gelişme yaşanıyor ki herkes şok olacak. Ayçiçek yağının 5 litresi iyice düştü. Diğer marketler bu kadar uygun fiyata ürün satışı gerçekleştirmiyor. Özellikle de ayçiçek yağındaki indirim gözlerden kaçmadı. A101, ŞOK ve BİM gibi marketlerdeki detaylar açığa çıktı.

TMO'da Fiyatlar Nasıl?

Tarım Kredi Marketleri'ndeki fiyatlara göz attığımızda dikkat çeken detaylarla karşılaşıyoruz. Ayçiçek yağının 5 litresi 129 TL'den satılıyor. Normalde marketlerde 150 TL'den başlayarak 180 TL civarlarına kadar çıktığı görülen ayçiçek yağı, TMO'dan çok daha yüksek fiyata satışa sunulmakta. Dolayısıyla yalnızca bu üründeki fiyat bile çok farklı.

İndirimler Devam Edecek mi?

TMO'daki bu indirimler ilgi ile karşılandı. Dolayısıyla indirimlerin bir süre daha devam etmesi bekleniyor. Sonraki süreçte ise enflasyon ve çeşitli gelişmelere bağlı olarak zam yapılması söz konusu olabilir. Şimdilik büyük bekleyiş sürmekte.