BİM'den 22 Ekim  Aktüel Ürünler Kataloğu! Teknoloji Ürünleri BİM'e Geldi!

BİM'den 22 Ekim Aktüel Ürünler Kataloğu! Teknoloji Ürünleri BİM'e Geldi!

BİM 22 Ekim Cuma günü aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Bu cuma pek çok ürün indirimli halde satılacak. Üstelik teknolojik ürünlerden temizlik ve gıda gibi çeşidi bol bir katalog bizleri bekliyor. BİM aktüel kataloğunda indirime giren ürünler hangileri?

BİM, yaptığı kampanyalarla müşterilerin beğenisini kazanıyor. Pek çok kişinin severek alışveriş yaptığı BİM'de çok önemli fırsatlar yer almakta. Özellikle de teknoloji ve temizlik üzerine yapacağınız alışverişlerde oldukça uygun fiyatlara ürün bulabilirsiniz. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber temizlikle ilgili daha da fazla alışveriş yapıldığı görüldü. Çeşitli kıyafetlerin de bu sayede satıldığını görüyoruz. Kışlık terliklerden buharlı ütü ve blender seti gibi çeşit çeşit ürünler sizleri bekliyor.

BİM 22 Ekim Aktüel Kataloğu

Aktüel ürünlerin 22 Ekim'de başlaması beklense de kaç gün süreceği konusunda net bir bilgi verilmiş değil. Mevcut eşyaların stoklarına göre değişkenlik gösterebilir. Bu nedenle elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Çünkü pek çok ürün aslında sanıldığı üzere birkaç gün değil aynı gün tükenebilmektedir. Özellikle de indirim konusunda büyük fırsatlar sunulan ürünlerde bu birkaç saate kadar inebilmekte. Pek çok şubesi olmasına rağmen BİM üzerinden yapılan alışverişler genelde kısa süre içerisinde tükeniyor.

BİM'de Neler Var?

BİM, temizlikten gıdaya ve teknolojik ürünlere kadar pek çok çeşit sunmakta. Bu nedenle tercih seçeneğiniz oldukça fazla olacak. 22 Ekim Cuma günü başlayacak indirimlere ilişkin son bilgiler haberimizde olacak.