BİM ŞOK A101 Harcamalarına 100 TL Hediye!

BİM ŞOK A101 Harcamalarına 100 TL Hediye!

Sosyal medyada büyük ses getiren hediye harcama kampanyası hakkında konuşacağız. ŞOK, A101 veya BİM marketlerinden belirli bir limitle yapılacak alışverişte hediye ödemeler gündeme gelecek. 100 TL'lik hediye için hangi şartı karşılamak gerekiyor?

BİM,ŞOK veya A101 marketlerinde yapılacak harcamalarla birlikte 100 TL'lik hediye verileceği belirtiliyor. Peki ya bu kampanya süreci nasıl işleyecek? Ziraat Bankası ile anlaşmalı olduğu belirtilen marketler hakkında konuşacağız. Bu noktada henüz resmi açıklama gelmese de sosyal medyada pek çok kişi detayları araştırıyor. Öte yandan bonus sistemi ile ilgili bilinmeyenlere yanıt arıyoruz. Ziraat Bankası'ndan kampanya ile ilgili ne zaman açıklama gelecek?

Harcamalara Fazladan Bonus!

Öte yandan markete alışverişlerinde belirli limiti aştıktan sonra 100 TL'lik harcama fırsatının sunulacağı iddia ediliyor. Bu noktada Ziraat Bankası'nın açıklaması beklenmekte. Dolayısıyla güncel detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Büyük bekleyiş sürerken bizleri başka nelerin beklediğini sizlere ileteceğiz.

Resmi Açıklama Gelmedi

Öte yandan Ziraat Bankası'ndan henüz resmi açıklama gelmiş değil. Güncel detaylar ışığında bizleri nelerin beklediğini sizlerle paylaşacağız. Bakalım gerçekten de böyle bir kampanya var mı öğreneceğiz. Sosyal medyada kullanıcılar heyecanla beklemeye başladı bile.