BİM Gıda Fiyatlarını İki Katına Çıkardı! BİM Ürünlerinin Yeni Fiyatları Listesi

BİM Gıda Fiyatlarını İki Katına Çıkardı! BİM Ürünlerinin Yeni Fiyatları Listesi

BİM'e gelen gıda fiyatları zammı şok etti. Daha önce uygun fiyata alınabilen pek çok ürün artık eskisi kadar ucuza satılmıyor. Gittikçe artan fiyatlar Aralık ayından sonra iyice yükseldi. Peki BİM'de gıda ürünleri kaç TL'den satılıyor. Gıdaya yüzde kaçlık zam geldiği ortaya çıktı. BİM'deki fiyatları görenler şok oldu.

Gıda fiyatları denince akla ilk olarak BİM ve çeşitli market zincirlerindeki fiyatlar geliyor. Çeşitli satıcılara göre oldukça uygun fiyatlara ürün tedariki sağladıkları için müşteriler tarafından sıklıkla tercih ediliyorlar. Ancak gelen son zamlardan sonra BİM'de de ciddi bir artış yaşandı. Süt, yağ ve tereyağı, yoğurt ve peynir gibi ürünlere gelen zamları inceleyeceğiz. Yüzde kaçlık zam geldiği merak ediliyor.

Gıdaya Ne Kadar Zam Geldi?

Gıdaya gelen zammın ortalama %40 civarında olacağı tahmin ediliyor. Şimdiden artan gıda fiyatlarına ilişkin çeşitli güncellemeler ortaya çıktı. BİM'in yanı sıra diğer zincir marketlerde de benzer durumlara rastlayacağız. Aralık ayından sonraki süreçte zamların iyice arttığını gözlemledik. Üstelik yılbaşından sonra daha da fazlasının gelebileceği tartışılıyor.

BİM Güncel Gıda Fiyatları

BİM'de 250 gram tereyağı almak isteyenler 18,90 TL yerine 29,90 TL ödeyecek. 600 gramlık beyaz peynir ise 34,50 TL yerine artık 50,75 TL'ye satılıyor. 1 litre süt 5,9 TL'den 9,9 TL'ye çıktı. 1,5 kiloluk yoğurtlara ise yoğun zam uygulandı. Beklenen fiyatın daha da üstüne çıkan yoğurdun artık 15,5 liradan alınabileceğini belirtelim. Dolayısıyla BİM'deki zamlar herkesi şaşırtmaya devam ediyor.