BİM 26 Şubat 2021 Aktüel Ürünlerinde Fırsat Ürünler

BİM 26 Şubat 2021 Aktüel Ürünlerinde Fırsat Ürünler

BİM 26 Şubat 2021 aktüel ürünlerinde fırsat ürünleri sunuyor. Hangi ürünler bulunuyor haberimizde detaylı olarak paylaşıldı.

BİM yaptığı kampanya ürünleriyle birlikte oldukça evlere şenlik olabiliyor. Kampanya günü olarak 26 Şubat’a belirlenmesiyle birlikte evler için çok büyük kampanyalar yapıyor. Bu kampanyalar tek günlük ve bütün şubelerden alınacak düzeyde yapılarak hareket ediliyor. Kampanyaların detaylarını resimlerden bakabilirsiniz. Öncelik olarak neler veriliyor ona göz atarak hareket edebilirsiniz. Konumuzda BİM 26 Şubat aktüel ürünleri sıralanmıştır.

26 Şubat Bim Aktüel Ürünleri

İlk olarak sayfada ELTON markalı 40 inç FULL HD Uydulu LED TV 1799 TL fiyatıyla uygun olarak gösteriliyor. Diğer ürünler olarak mutfak ürünleri gösteriliyor. C     am Ankastre Set içerisinde Cam Ocak, Cam Panel Fırın, Cam Davlumbaz tek bir paket içerisinde yapılmış ve 1399 TL’ye satılıyor. Diğer ürünler olarak Güral Porselen takımından 18 Parça Rölyefli Porselen Yemek Takımı 99,90 TL’den sunuluyor. Chef’s ürünü olan Karnıyarık Tenceresi ise 47,90 TL’den sunuluyor.

Heifer markalı Sarjlı Kablosuz Dikey Süpürge tercih edilen modellerden olacak gibi gözüküyor. Kablosuz ve sarjlı olmasından dolayı hem yer kaplaması hem de kablo derdinden kurtulması kişileri kendine çekecek gibi gözüküyor ayrıca fiyat etiketi ise 799 TL olarak sunuluyor. Mutfak ürünlerinden vazgeçilmez olacak Mini Tost makinesi de 129 TL satış fiyatıyla karşınızda olacak. Mutfak ürünleri bunlarla sınırlı değil bardaktan kaseye şişeden saklama kabına her şey mevcut gözüküyor.

Eğitim için de ayrılan katalogda Dijital Yazı Tahtasına yer verilmiş. Bu şekilde istediğiniz gibi yazıp çizebildiğiniz modelde mıknatıslı arka yüzey bulunduruyor. Bu yüzeyde yazdığınızda tek tuşla silebiliyorsunuz satış fiyatı ise 39,90 olarak sunuluyor.  Ayrıca çift taraflı olarak yazı çocuk tahtası olarak sunuluyor. Onun fiyatı ise 149 lira olarak sunuluyor. Eğitimde yararlı olacak ve çocuğunuz sürekli olarak bir şeyle uğraşmasını istediğiniz ürün olarak da geçebilir. Öykü kitaplarının olduğu ve çocuklar için oyuncaklar yer alıyor. Yer alan katalogda kampanya sürecinde mutfak ve çocuk ürünlerine oldukça özen gösterilmiş durumda. İstediğiniz her çeşit malzemenin bulunmasıyla birlikte stoklar eriyecek gibi duruyor. Evlere şenlik niteliğinde olan kampanya kaçırılmaması gereken fırsatlarla dolu. Çocuğunuzun aktivitesini artıracak malzemeler de yer alıyor.

bim-yeni-1.jpgbim-yeni-2.jpgbim-yeni-3.jpg