Ayçiçek Yağında Yapılan İndirimle Birlikte Marketler Doldu Taştı!

Ayçiçek Yağında Yapılan İndirimle Birlikte Marketler Doldu Taştı!

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Öyle ki Tarım Kredi Marketlerinin bu indirimi çok konuşulacak. 5 litrelik ayçiçek yağı 92 TL'ye mi düştü? Toz şekerin fiyatını görünce gözlerinize inanamayacaksınız.

Ayçiçek yağı için yapılan şok indirim dikkat çekti. Tarım Marketlerinde fiyatlar düştükçe düştü. Peki ya son gelişmelere göre 5 litrelik ayçiçek yağı kaç TL'ye satılıyor? Toz şekeri daha önce hiç bu kadar ucuza satın almamış olabilirsiniz. Son zamanların en büyük indirimi yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte çeşitli detaylar ortaya çıkmıştı. Tarım Kredi Marketlerinin gıda ürünlerinde yaptığı indirimler açıklandı. Peki ya hangi ürünler uygun fiyata satılıyor? İşte son fiyatlar ve dahası haberimizde...

Tarım Kredi Marketlerinde Büyük Fırsat!

Tarım Kredi Marketlerindeki indirimle beraber 5 litrelik ayçiçek yağının 92 TL'ye düştüğü belirtildi. Dolayısıyla bu fırsatı kaçırmak istemeyenler markete doluştu. Son dakika gelişmeleriyle birlikte merak edilenler de yanıt buldu. Marketlerdeki yoğunluktan sonra bazı ürünlerin kısa süre içerisinde tükendiği belirtiliyor.

30 Gıda Ürününde Fiyatlar Düştü

Öte yandan gelen açıklama ile birlikte 30 gıda ürününde fiyatların düştüğü belirtildi. Pilavlık bulgur 13,90 TL, Domates 7,90 TL, patlıcan 9,60 TL, kabak 7,90 TL, salatalık 7,90 TL, limonun 17,90 TL'den satışa sunulduğunu belirtelim.