Ayçiçek Yağı ve Çaykur Çayı 1 TL'ye Düştü! Bu İndirim Tarihe Geçti..

Ayçiçek Yağı ve Çaykur Çayı 1 TL'ye Düştü! Bu İndirim Tarihe Geçti..

Avansas, sunduğu fırsat ile gündeme geldi. 1 litrelik ayçiçek yağı sadece 1 TL'ye satılacak. Üstelik 1 kg Çaykur çayı ise 1 TL'ye satın alınabilecek. Peki kampanyaya ait detaylar nelerdir? Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alacak.

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde dikkat çeken Avansas, verdiği hizmet ile adından söz ettirmekte. Şimdi ise önemli bir kampanyaya imzasını attı. Öyle ki artık kampanyalı fiyat üzerinden 1 TL'ye ayçiçek yağı satın alabilirsiniz. Pek çok kişinin merak ettiği detayları sizlerle paylaşacağız.

1 TL'ye Sıvıyağ mı Olur?

Eğer 150 TL'lik kampanya dışı bir sepet tutarı elde ederseniz, 1 TL'lik sıvıyağ veya 1 kilo çayı sepetinize ekleyebilirsiniz. Bunu da promosyon kodu ile gerçekleştirmeniz mümkün. Dolayısıyla 1TLTIRYAKI1 ya da 1TLYAG promosyon kodunu aktifleştirerek indirimli sipariş verebileceksiniz. Bu kampanyayı bir an önce değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Çünkü zaman sınırlamasıyla birlikte stoklarla da sınırlı olabilir.

İlk Sipariş İçin Geçerli!

Öte yandan Avansas'ın bu kampanyası ilk sipariş için geçerli olacak. Müşteriler, severek kullandıkları uygulamanın böyle bir fırsat ile karşılarına çıkmasını olumlu karşıladı. Dolayısıyla Avansas şu sıralar çok popüler hale geldi diyebiliriz.