Ayçiçek Yağı Hediye Veriliyor! Gıda Alışverişi Yapana Sıvıyağ Hediye!

Ayçiçek Yağı Hediye Veriliyor! Gıda Alışverişi Yapana Sıvıyağ Hediye!

Ayçiçek yağı satışına ilişkin kampanya detayları büyük ses getirecek. Dolayısıyla güncel detaylar ve çok daha fazlası da yanıt bulacak. Peki ya yapacağınız toptan alışverişlerde sunulan ayçiçek yağı fırsatı hakkında neler biliyoruz? İşte katılabileceğiniz kampanya hakkında merak edilenler...

Yeni bir kampanya duyuruldu ve pek çok kişinin dikkatini çekti. Bizim Toptan marketten yapacağınız alışverişler neticesinde 1 litrelik ayçiçek yağı hediye edilecek. Öte yandan merak edilenler de tek tek yanıt buluyor. Güncel olarak neler biliyoruz? Sizlerle detayları paylaşacağız. Öte yandan bilinmeyenler de yanıtlanmakta. İşte sizlere kampanyanın detaylarını sunacağız.

Baklagil Alışveriş Şartı!

Besler markalı baklagil ürünlerinden alışveriş yapmanız durumunda sizler de fırsattan yararlanabileceksiniz. Öte yandan güncel gelişmeler ışığında bizleri nelerin beklediği merak edilmekte. Sizlere bu noktada bilgi vereceğiz. 1000 TL'lik Besler markalı baklagil alışverişini Bizim Toptan'ın resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Sonrasında ise 1 litrelik ayçiçek yağı kazanacaksınız.

Ayçiçek Yağı Kampanya Detayları

Kampanya 1 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında bizimtoptan.com.tr’de yapacağınız alışverişlerde geçerlidir.

Müşteri Başına 5 adet hediye ile sınırlıdır.

Hediye ürün Ülker Bizim,Ona,Aytaç,Besler markalı 1 L Ayçiçek Yağı Çeşitlerinde geçerlidir.

Hediye ürünü sepetinize eklemeniz gerekmektedir.

Mağaza stokları ile sınırlıdır.

Bizim Toptan kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.