Ayçiçek Yağı Fiyatına Görülmemiş Gece Yarısı Zammı Geldi! İşte Güncel 5 Litre Ayçiçek Yağ Fiyat Listesi..

Ayçiçek Yağı Fiyatına Görülmemiş Gece Yarısı Zammı Geldi! İşte Güncel 5 Litre Ayçiçek Yağ Fiyat Listesi..

Ayçiçek yağı fiyatları iyice arttı. 5 litrelik ayçiçek yağı kaç TL'ye satılıyor? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak. Dolayısıyla sıvıyağa ilişkin merak edilenler yanıt bulacak. İşte zammın nedenleri ve güncel ayçiçek yağı fiyatları haberimizde yer alıyor...

Ayçiçek yağına gelen zam herkesi şaşırttı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği sıvıyağ fiyatlarına enflasyon zammı geldi. Peki ya güncel fiyatlar ne durumda? Son zamanlarda gıda ürünleri denildiğinde akla ilk gelen ayçiçek yağı oluyordu. Çünkü fiyatı hiç beklenmedik şekilde yükselmişti. Son birkaç senede inanılmaz artan fiyatı ile adından söz ettiren ayçiçek yağı, yeniden zam ile karşılaştı.

Ayçiçek Yağı Neden Zamlanıyor?

Ayçiçek yağına uygulanan fiyat artışının belirli nedenleri var. Öncelikli olarak Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş gelişmesi fiyatları etkiledi. Bir süre ayçiçek yağı tedariki konusunda sıkıntı çeken Türkiye, bu süre zarfında fiyatların artışı ile karşılaştı. Dolayısıyla aktif olarak daha az ayçiçek yağı aldığımız tahmin edilmekte. Bu da fiyatları ister istemez artırabiliyor.

Ayçiçek Yağında Güncel Fiyatlar

  • Evin Ayçiçek Yağı 1lt: 32,50
  • Evin Ayçiçek Yağı 2 lt: 65 lira
  • Evin Ayçiçek Yağı Pet 5 lt: 146,50
  • Abalı Ayçiçek yağı Pet 5 lt: 189,95

 

Şok marketteki bu fiyatlarla beraber diğer marketlere de zam gelecek mi yakın zamanda öğreneceğiz. Dolayısıyla BİM, A101 ve Migros gibi marketler başta olmak üzere merak edilen gelişmeler en kısa sürede paylaşılacaktır.