Ayçiçek Yağı Fiyatı 50 TL Birden Düştü! Vatandaş Zincir Markette Sıvı Yağ Kuyruğu Oluşturdu..

Ayçiçek Yağı Fiyatı 50 TL Birden Düştü! Vatandaş Zincir Markette Sıvı Yağ Kuyruğu Oluşturdu..

Ayçiçek yağı fiyatlarında indirim mi var? 50 TL birden düşen sıvıyağına ilişkin yeni bir kampanya olduğu belirtildi. ŞOK marketlerden yapacağınız alışverişlerdeki bu indirim şaşırttı. İşte 5 litrelik ayçiçek yağındaki büyük indirim ve fiyatlardaki gelişmeler...

Ayçiçek yağı satışının indirimli olması sevindirdi. 5 litrelik ayçiçek yağı satın alımında dikkat çeken bu gelişme masaya yatırılacak. Pek çok kişinin yakından takip ettiği sıvıyağ fiyatları 50 TL birden düştü mü? ŞOK'tan satın alacağınız ayçiçek yağındaki fiyat düşüşü şaşırtacak. Çünkü hiç beklenmedik bir gelişme ile karşınızda olacağız. Bu kampanyayı değerlendirirseniz 200 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL'lik indirim hakkı elde edebilirsiniz. Ayçiçek yağında ise 40 TL'lik indirim fırsatını değerlendirmeniz mümkün.

Ayçiçek Yağında Fiyatlar Düştü!

Ayçiçek yağı satın alacaklara müjdeli haber verildi. 5 litrelik ayçiçek yağı satın aldıktan sonra sepet tutarını 200 TL ve üzeri yapmanız durumunda 40 TL'lik indirim sağlanacak. ŞOK marketlere ait online alışverişte geçerli bu kampanyaya nasıl katılacağınızı anlatacağız.

Garanti ve ŞOK Anlaşması!

Garanti Bankası ve ŞOK marketlerinin anlaşmasıyla birlikte kampanyaya bu bankanın kartları ile katılım sağlanabiliyor. Dolayısıyla elinizi çabuk tutarsanız sizler de ayçiçek yağı fiyatını uyguna getirebilirsiniz.