Ayçiçek Yağı 28 TL'ye Düştü! A101, BİM ve ŞOK'ta Ayçiçek Yağı Fiyatları Yarıya Düştü

Ayçiçek Yağı 28 TL'ye Düştü! A101, BİM ve ŞOK'ta Ayçiçek Yağı Fiyatları Yarıya Düştü

Ayçiçek yağları tekrar düştü. Bizim Toptan Market'in açıklamasıyla beraber fiyatlarda yeni gelişmeler yaşandı. BİM, A101, ŞOK ve Migros'tan sonra sıra hangi markete geldi? Neredeyse tüm marketler indirime gidiyor. Peki güncel durum nedir? Ayçiçek fiyatlarına ilişkin en son gelişmeleri aktarıyoruz.

Ayçiçek yağlarıyla ilgili yaşanan bir gelişme herkesi şok etti. Henüz yeni gelen indirimin yanı sıra bir hafta sonra ayçiçek yağlarında yeniden düzenleme yapıldı. Peki ayçiçek yağlarındaki son durum nedir? Pek çok kişi fiyatlardaki değişikliği araştırıyor. Bizim Toptan Market'tin güncellediği fiyatlara dair son gelişmeler...

Ayçiçek Yağı Fiyat Listesi

  • Ülker Bizim Ayçiçek Yağı 27,90 TL
  • Ona Ayçiçek Yağı 27,90 TL
  • Ülker Bizim Ayçiçek Yağı 5 Litre 119,90 TL

Fiyatlar Daha Fazla Düşecek mi?

Döviz kurundaki gelişmeler kalıcı hale gelir ise fiyatların daha da düşmesi hedefleniyor. Bu sayede gıda ürünleri başta olmak üzere pek çok alanda indirim meydana gelecektir. Marketler, indirim konusunda büyük kolaylık sağlayacak. Son olarak Bizim Toptan Market'in indirimi gözler önüne serilmişti. Detaylarıyla birlikte yaşananları sizlerle paylaşacağız. Migros, ŞOK, A101 ve BİM'in indirimlerinden sonra vatandaşa ilaç gibi gelen bir gelişme oldu. Marketlerin indirime devam edecek olması da sevindirdi. Şimdi ise 5 litrelik ayçiçek yağının ne zaman 100 TL altına düşeceği soruluyor.