A101 Teknoloji Ürünü Yarışına Girdi Bomba Fırsatlar!

A101 Teknoloji Ürünü Yarışına Girdi Bomba Fırsatlar!

A101 Teknoloji Ürünü fırsatları oldukça göz alıcı. A101 11 Şubat ürünlerinde hangileri kampanyada detayları haberimizde paylaşıldı.

11 Şubat olmasıyla birlikte A101 teknoloji ürünleri yarışına girecek. 11 Şubat süresince devam edecek ve bu süre boyunca stokları hızlı bir şekilde tüketeceği görülüyor. Ürünler teknoloji meraklılarına ve ürün almak isteyenlere çok iyi gelecek cinste detaylar haberimizde paylaşıldı.

BİM, ŞOK, A101 önümüzdeki günlere teknoloji kampanyasına giriyor. Genel ürünler olarak ev elektroniği bölümlerinden ulaşıyor. İşte verilecek ürünlerle ilgili bilgiler sıralanmıştır.

11 Şubat A101 Aktüel Ürünleri

İlk olarak televizyon kampanyasıyla birlikte gözümüze çarpıyor. TOSHIBA 55 inç ekran boyutuyla birlikte Smart LED TV özellikli 4299 TL’ye sunuyor. Bütçesine göre de NORDMENDE markasıyla Android Smart TV’side 2.999TL bulunuyor. Cep telefonu kampanyasıyla birlikte ünlü telefon markası olan XIOAOMI Redmi 9 2.299 TL olarak sunuyor.

Yeni evlenenler yada mutfak eşyasını değiştirmek için SEG markalı buzdolabını A+ Sınıfı  2.799 TL’ye sunuyor. Bulaşık makinesi isteyenler için de SEG markalı çok fonksiyonlu bulaşık makinesini 1899 TL’ye sunuyor.

Ev elektroniği bakımında son zamanlarda çıkış yapan Sunny Saç kurutma makinesi 99.95 TL’ye sunulurken pandemi dönemiyle artış gösteren REMIGTON ve APRILLA saç kesme makinelerini 99.95 TL’ye sunuyor. Ev hanımlarına özel kampanyalarda bulunuyor. Arzum’un saç düzleştiricisini 199 TL’ye sunarken POLOSMART yüz temizleme setini 34.95 TL’ye sunuyor.

Mutfak ürünleri olarak da ARZUM Blender setini 299 TL’ye sunmasıyla KİWİ kahve makinesi 99.95 TL’den daha iyi model olarak da SCHAFER 4 fincan kapasiteli Türk Kahve Makinesi 279 TL’ye sunuyor.

Telefon Elektroniği olarak da kablosuz kulaklıklar kampanyaya girmiş durumda. ACY Bluetooth 129 TL’ye sunuluyor. Piranha markalı kablosuz kulaklık modelleri son zamanlar oldukça popüler oldu. Satış fiyatı olarak 44.95 TL’ye sunuluyor. Evde kablosuz internet sıkıntısı çekenler içinde özel olarak Kablosuz Ağ Genişletici 89.85 TL’ye sunuluyor.

Ev mobilyası, ofislere ve çocuklara özel kampanyaları da bulunuyor. Çocuklara özel puzzle, oyuncaklar, boyama kitapları yer alırken ofis içinde Ofis koltuğu kampanyaya girmiş durumda. Alınan ürünlerde oldukça beğenilen ürünler koyuluyor. Kampanyada en gözde olanı telefon olarak görülüyor. Ürünlerde taksit seçeneklerinin olması da alma nedenlerinden biri olarak görülüyor.