A101 İndirim İçin 4 Gün Süre Verdi! A101 28 Ekim Uygun Fiyatlı Aktüel Ürünler Kataloğunu Duyurdu!

A101 İndirim İçin 4 Gün Süre Verdi! A101 28 Ekim Uygun Fiyatlı Aktüel Ürünler Kataloğunu Duyurdu!

A101, yeni bir kampanya ile karşımıza çıktı. 28 Ekim aktüel ürünler kataloğunda teknoloji ürünleri güne damgasını vuracak. Perşembe günü başlayacak uygun fiyatlı satışlara ilişkin ürün bilgisi verildi. Peki hangi teknolojik aletler satılacak? A101 aktüel kataloğundaki son gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz.

A101, son zamanlarda fiyat performans olarak pek çok ürün satıyor. Teknoloji ürünleri konusunda da vatandaşın bu marketi tercih ettiği açıkça ortada. Pek çok ürünün stoklarda kalmadığı ve ilk günlerden tükendiği belirtilmekte. Peki A101, 28 Ekim Perşembe günü hangi ürünlerin satışını yapacak? Aktüel ürünler kataloğu incelendiğinde tüm detaylar ortaya çıktı. İşte merakla beklenen A101 kataloğuna dair detaylar...

A101 Aktüel Ürünler (28 Ekim Perşembe)

Aktüel katalogda teknoloji ürünleri büyük dikkat çekiyor. Yüksek özellikli televizyonlardan Reeder cep telefonuna kadar pek çok ürün sizleri bekliyor olacak. Piranha Bluetooth Kulaklık ise yalnızca 79,95 TL'ye satılıyor. Kablosuz olması nedeniyle müşterilerin ilgi göstereceği ürünler arasında yer aldı. Reeder'a ait P13 Blue 2021 cep telefonunun fiyatı 1.399 TL olarak açıklandı. Dolayısıyla kaliteli bir akıllı telefon arayışı içerisindeyseniz bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

A101 İndirimleri Ne Zaman Bitiyor?

A101'de pek çok indirim bulunmakta. 28 Ekim'de başlayacak Perşembe indirimlerinin hafta sonuna kadar stoklar bitene dek sürmesi planlanmakta. Bu nedenle elinizi çabuk tutmalısınız. Çünkü pek çok ürün daha ilk günden tükenebiliyor. Teknoloji ürünlerine duyulan ilgi daha da fazla olmakta.