A101 Ayçiçek Yağı Fiyatını Düşürdü! 5 Litre Ayçicek Yağı 65 TL Oldu..

A101 Ayçiçek Yağı Fiyatını Düşürdü! 5 Litre Ayçicek Yağı 65 TL Oldu..

A101 ayçiçek yağındaki fiyat indirimi gündeme geldi. 5 litrelik ayçiçek yağları kaç TL'den satıldı? Hızlı şekilde tükenen stoklardan sonra gün içerisinde yenilendiği haberi geldi. Peki A101'in ayçiçek yağı satışındaki son durum nedir? İşte yağ fiyatlarında yaşanan büyük indirim.

A101'in ayçiçek yağı için aldığı indirim kararı herkesin dikkatini çekti. Öyle ki internet üzerinden sipariş verilerek alınabilen bu ayçiçek yağı kısa süre içerisinde tükendi. Peki ayçiçek yağı kaç TL'den satılıyor? 5 litrelik halde satışa sunulan Biryağ Ayçiçek Yağı ile ilgili bilinmeyenleri aktardık.

A101'de Ayçiçek Yağı Kaç TL?

Ayçiçek yağının A101'deki fiyatı şaşırttı. 5 litrelik ayçiçek yağı 65,50 TL'den satılmaktaydı. Bu büyük indirimin hemen ardından stoklar hızlı bir şekilde tükendi. Yalnızca internet üzerinden sipariş verilebiliyordu. Herhangi bir izdiham yaşanmasının önüne geçilmesi için bunun yapıldığı düşünüldü. Ayçiçek yağlarında marketlerin yaptığı indirimler ilgi ile takip ediliyor. Ancak söz konusu indirimlerin de sınırlı ürün olduğu için hızlı şekilde tükendiğini görmekteyiz.

Stoklar Yenilenecek mi?

Ayçiçek yağının stokları yenilenir ise pek çok vatandaş bundan yararlanmaya devam eder. Kimi zaman gün içerisinde yenilendiği de belirtiliyor. Ancak düzenli olarak kontrol eden pek çok kişi stokların yenilendiğine şahitlik etmedi. A101'in ayçiçek yağı kampanyasının en azından bu hafta sonuna kadar sürmesi beklenmekte.