A101 4 Mart Perşembe Aktüel Ürünleri Kampanyalar Boy Gösteriyor!

A101 4 Mart Perşembe Aktüel Ürünleri Kampanyalar Boy Gösteriyor!

A101 4 Mart Perşembe günü olmasıyla birlikte aktüel ürünler kampanyaya giriyor. Fırsat ürünleri detayları haberimizde paylaşıldı.

A101 4 Mart Perşembe günü aktüel ürünleri kampanyasıyla birlikte oldukça etkili ürünlerini sunuyor. Yapılan kampanyayla birlikte birçok fırsat ürünleri bulunduruyor. Ev ve ofis için geçerli olan kampanyalarda uygun fiyatta yer alan ürünler yer alıyor. 4 Mart Perşembe günü olacak kampanyada tüm A101 şubelerinde yer alacak ve büyük bir satışa hazırlanmaya başlıyor. Konumuzda kampanyalı A101 ürünlerin açıklaması yapılmıştır.

4 Mart Perşembe A101 Aktüel Ürünleri

İlk sayfamızda televizyon ürünleri yer alıyor. Bu kampanyada HI-LEVEL televizyonlar yer alıyor. İlk model olarak 43 inç Android Smart LED TV 2,299 TL olarak sunulurken HI-LEVEL 32 inç Uydu Alıcılı LED TV olarak ise 1,299 TL olarak sunuyor. Telefon olarak son zamanlarda fiyatlarıyla birlikte Türkiye de gözde ürünler haline gelerek devam ede REEDER telefonu P13 Blue Max 2020 telefon modelini 1,699 TL olarak satışa sunuluyor. Ürünün öne çıkan özellikleri bakımından 64 GB Dahili Hafıza, 4GB Ram olarak gözüküyor. Görüntü Aktarıcı ve Bluetooth Hoparlör olmasının yanı sıra kulaklık modelleri de kampanyaya giriyor.

Mutfak ve Banyo elektronik ürünleri kampanyada oluyor. SEG markalı SNF 4500 A + No-Frost buzdolabı 2,699 TL’den sunulurken, FLAVEL markalı büro tipi buzdolabı 799 TL, SEG SCM 9100 Çamaşır makinesi 1899 TL, SEG SBM 4001 bulaşık makinesi 1699 TL ile satışa sunuluyor. Satışa sunulmasıyla birlikte ödeme kolaylığı bakımından en çok sevilen kredi kartına 12 taksit yapılması ekstra seçenek olarak sunuluyor.

Mutfak ürünlerinden kahve makinesi ve elektrik cezve modellerin de kampanyaya girmesi en iyi ürünlerde yer alıyor. Blender seti kaliteli Arzum modeliyle 249 TL’den sunulacak.Diğer ev ürünleri olarak da süpürge Samsung modeli 649 TL’den sunuluyor. Diğer ev ürünleri sitemizdeki haberimizde resimlerden inceleyebilirsiniz. Büyük kampanya ürünleri devreye girerek ev ekonomisine büyük katkı sağlayacak gözüküyor. Kaliteli ürünlerinin olması yanı sıra herkese hitap şekilde tamamlanmış. Yeni evlenecek kişilerin de bakması gereken ürünler bulunuyor. Evinin belli ürünleriyle birlikte dekoratif değişiklik yapmak isteyen kişiler için de ayarlanmış durumda olması da büyük fırsat olarak gözüküyor.