5 Litre Teneke Ayçiçek Yağı Fiyatı 118 TL'ye Düştü! Ayçiçek Yağını Şimdi Almayan Yandı..

5 Litre Teneke Ayçiçek Yağı Fiyatı 118 TL'ye Düştü! Ayçiçek Yağını Şimdi Almayan Yandı..

5 litrelik teneke ayçiçek yağının fiyatı iyice düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar fazladan ayçiçek yağı satın almaya başladı. Peki indirimli halde satılmakta olan sıvıyağ hakkında neler biliyoruz? Büyük kampanya hangi market tarafından organize ediliyor? İşte son dakika ayçiçek yağı fiyatları...

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki geçici indirim dikkat çekti. Pek çok kişi, enflasyon ve çeşitli nedenlerden ötürü çok yükselmiş olan ayçiçek yağındaki indirimi araştırıyor. Dolayısıyla çeşitli noktalardaki uygun fiyatlı ürünler gündem haline geldi. Peki ya ayçiçek yağının 5 litresi en uygun nerede satılıyor? Güncel fiyat bilgisinin yanı sıra sizlerin nereden satın alım işlemi yapabileceğinizi de söyleyeceğiz.

Ayçiçek Yağı Fiyatları Ucuzladı!

Ayçiçek yağının fiyatlarındaki ucuzluk dikkatleri üzerine çekti. Pek çok kişi 5 litrelik ayçiçek yağı hakkında bilgi edinmek istiyor. Hal böyle iken 118 TL'lik ürün hakkında çok fazla soru soruldu. Peki bu indirimler nerede yapılıyor. BİM, ŞOK, A101, Migros gibi marketlerde bu tarz düşüşlere rastlanmadı.

TMO'da Büyük İndirim!

TMO 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatının 119 TL'ye düşmesi şaşırttı. Fiyatların indirimli satılmasıyla birlikte vatandaşın ürünlere büyük ilgi gösterdiği belirtildi. Öte yandan PTT AVM'de ise 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı 129 TL olarak açıklandı. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme daha çok konuşulacağa benziyor.