5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatı 66,90 TL'ye Düştü! Vatandaş Ayçiçek Yağı Almak İçin Kuyruk Oluşturdu

5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatı 66,90 TL'ye Düştü! Vatandaş Ayçiçek Yağı Almak İçin Kuyruk Oluşturdu

Ayçiçek yağı fiyatlarına yapılan indirim dudak uçuklattı. 5 litre ayçiçek yağı 66,90 TL'ye satılıyor. İnternet üzerinden sipariş vererek sizler de ayçiçek yağına sahip olabilirsiniz. Zamanla tükenen stoklar hızlı şekilde dolduruluyor. Peki ucuz ayçiçek yağını nasıl alacağız? İşte indirimlerle birlikte yaşanan gelişmeler...

Ayçiçekyağı fiyatlarına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Trendyol üzerinde yapılan bir satışta 5 litrelik ayçiçek yağının güncel fiyatı ortaya çıktı. Peki ayçiçek yağı kaç TL'ye satılacak? 66,90 TL etiketi ile dikkatleri üzerine çekerken bir yandan da nasıl satın alınacağı soruluyor. Ayçiçek yağındaki bu gelişme ile  birlikte BİM, A101 ve ŞOK gibi marketlerde de bu indirim gerçekleşecek mi merak ediliyor.

Biryağ Ayçiçek Yağı'nda İndirim!

Biryağ ayçiçek yağındaki gelişme dikkat çekti. Trendyol üzerinden verilecek siparişlerde 66,90 TL olması şaşırttı. Ancak stoklarla sınırlı olduğu düşünülür ise yakın zamanda stok tükendiği haberi ile karşılaşabiliriz. Hatta gün içerisinde tükenen stoklar zamanla yenilenmekte. Döviz kurundaki gelişmelerle birlikte gözler marketlerdeydi. %10'luk indirim sonrasında daha fazla fiyat düşüşü olacak mı diye bekleniyordu.

Ayçiçek Yağları İyice Düşecek!

66,90 TL'lik etiketten sonra 5 litrelik yağlarda daha fazla indirim bekleniyor. En azından 100 TL altına inmesi durumunda vatandaşlar daha fazla yağ satın alabilir. Litrelik yağlarda gittikçe artan maliyet ve fiyat çizelgesi dikkat çekmekte. Buna karşın döviz kuru düştü ve TL  değer kazandı.