5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatı 35 TL, 100 TL, 143 TL'ye Düştü! Ayçiçek Yağı Fiyatından Rekor İndirim Geldi..

5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatı 35 TL, 100 TL, 143 TL'ye Düştü! Ayçiçek Yağı Fiyatından Rekor İndirim Geldi..

Ayçiçek yağındaki güncel gelişmeler şaşırtıyor. 5 litrelik sıvıyağ satın alacaksanız ne kadar ödemelisiniz? TMO'nun bu fırsatı kaçırılmamalı. Ayçiçek yağındaki güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt buldu. 35, 100 ve 143 TL'lik ürünler raflarda yerini aldı.

5 litre ayçiçek yağı fiyatındaki düşüşü görenler şok oldu. Özellikle de son zamanlarda sıvıyağ satın almak isteyenler bu gelişmeyi yakından takip ediyor. Peki ya ayçiçek yağı kaç TL'den satışa sunulacak? 35, 100 ve 143 TL'lik ürünler dikkatleri üzerine çekti. TMO'nun kampanyaları bitmek bilmiyor. İşte son dakika ayçiçek yağı fiyatları ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

TMO'dan Ucuz Ayçiçek Yağı!

TMO, yeni kampanyası ile dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki ayçiçek yağı satışlarıyla ilgili yaşanan bu gelişmede fiyatların fazlasıyla düştüğünü görmek mümkün. Peki ya Tarım Kredi Marketler'deki fiyat listesi ne durumda?

Ayçiçek Yağı Fiyatı Düştü

Ayçiçek yağının 5 litresi ortalama 140 TL'den satışa sunuluyor. Hal böyle olunca yoğun ilgi gösterildiğini de söylemeliyiz. Çünkü diğer marketlerde daha pahalı olduğu görüldü. Güncel gelişme ile birlikte ayçiçek yağı satın alacaklar markete doğru gitmeye başladı. Kampanyanın kaç gün süreceği belli olmasa da fırsatı değerlendirmeniz tavsiye ediliyor.