5 Litre Ayçiçek Yağı 57 TL'ye Düştü! Ayçiçek Yağı Fiyatı İlk Defa Bu Kadar Düştü..

5 Litre Ayçiçek Yağı 57 TL'ye Düştü! Ayçiçek Yağı Fiyatı İlk Defa Bu Kadar Düştü..

Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili güncel gelişmeler dikkat çekti. Sıvıyağdaki son durum merak edildi. 5 litresi 50 TL'ye kadar düşen ayçiçek yağını satın almak ister misiniz. 150 TL yerine üçte bir fiyatına ödeme yapmanız mümkün gözüküyor. İşte büyük indirime giren ayçiçek yağı markaları ve çok daha fazlası haberimizde...

Ayçiçek yağı satın almayı planlayanlar için müjdeli haber verildi. İnternet üzerinden sipariş vermeniz durumunda çok daha uygun fiyata denk gelecek. Böylelikle marketlerdeki ürünlere 150 TL vermek zorunda kalmayabilirsiniz. 5 litrelik fiyatların bu durumda olması sevindirdi. Bir yandan da çeşitli gelişmeler merak ediliyor. Ayçiçek yağı neden bu kadar ucuz? Ayçiçek yağını hangi siteden uygun fiyata alabiliriz? İşte detaylarıyla birlikte sizlerle paylaşacağız.

5 Litre Ayçiçek Yağı Kaç TL?

Ayçiçek yağının güncel fiyatı merak edilmekte. 5 litrelik ayçiçek yağının düşük olduğu iki marka gözümüze çarptı. İlki Oleina markalı ayçiçek yağı, 5 litrelik fiyat listesini görenler üst üste sipariş vermek istiyor. 57,50 TL fiyat etiketi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Haliyle bu ürünü Aliexpress üzerinden satın almak mümkün. Çünkü böyle listelenmiş gözüküyor.

Ayçiçek yağının ucuz olduğu bir diğer marka ise Bunge Pro oldu. Bunge Pro'ya ait 5 litrelik sıvıyağ fiyatının 54,75 TL olduğu açıklandı. Dolayısıyla birbirinden uygun iki farklı markaya ait ayçiçek yağı dikkat çekiyor. Sizler de internet üzerinden sipariş vererek ayçiçek yağının çok daha uygun fiyata denk gelmesini sağlayabilirsiniz. Pek çok kişinin merak ettiği gelişmeler gözler önüne serildi.