5 Litre Ayçiçek Yağı 100 TL'nin Altına mı Düştü! Dev Marketten Sıvıyağ Kampanyası!

5 Litre Ayçiçek Yağı 100 TL'nin Altına mı Düştü! Dev Marketten Sıvıyağ Kampanyası!

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki indirim gözler önüne serildi. Peki ya 100 TL'den ucuz şekilde satılan sıvıyağ hangi markette satışa sunuluyor. Dev marketin kampanyası büyük ses getirdi. Sıvıyağda güncel fiyat listesi ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Ayçiçek yağı fiyatlarına bakacak olursak 100 TL'nin altında olan bir markanın yer alması dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne seriliyor. Ayçiçek yağı, son dönemde iyice zamlandı. Hal böyle olunca güncel fiyatlar ve çok daha fazlası gözler önüne serildi.

ŞOK Marketten Kampanya

Şok'ta ayçiçek yağı fiyatları iyice düştü. Öyle ki yapılan açıklamalarla birlikte güncel detaylar paylaşılıyor. Sizler de ŞOK market üzerinden ayçiçek yağı satın alacaksanız aşağıdaki listeye dikkat etmelisiniz:

Şok Markette 5 litre evin Ayçiçek yağı 155 TL

  •  2 litre evin Ayçiçek yağı 69 TL
  • 5 litre evin Mısır yağı 179 TL
  •  1 litre Riviera zeytinyağı 61 125 TL
  •  lio sızma 2 litre zeytinyağı 130,95 TL

100 TL'den Ucuz Ayçiçek Yağı!

Öte yandan internet üzerinden alışveriş yapmak istediğinizde, stoklarla sınırlı olan 5 litrelik ayçiçek yağlarının 99 TL'ye satıldığı görülüyor. Eğer bu fırsatı değerlendirmek istiyorsanız internet üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.