3 Zincir Market Ayçiçek Yağı Fiyatını 80 TL'ye Düşürdüler! BiM, ŞOK ve MİGROS Ayçiçek Yağı Fiyatları İndirdi!

3 Zincir Market Ayçiçek Yağı Fiyatını 80 TL'ye Düşürdüler! BiM, ŞOK ve MİGROS Ayçiçek Yağı Fiyatları İndirdi!

ŞOK, BİM ve Migros marketlerde sıvıyağ fiyatları değişti. İndirimli şekilde satılan ayçiçek yağı markaları dikkat çekti. 5 litrelik ayçiçek yağındaki fiyat değişimi ne durumda? Güncel fiyat listesiyle birlikte merak edilen sorulara yanıt bulacağız. Ayçiçek yağında neler oluyor? Fiyatlarla ilgili son gelişmeleri aktaracağız.

Ayçiçek yağına dair son gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok market müşterisinin hem 1 litrelik hem de 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatlarını araştırdığı biliniyor. Hangi marketin daha uygun teklif sunduğu ve fiyat performans ürünü sattığı merak edilmekte. Şimdi ise ortaya çıkan bir gelişme ile ayçiçek yağı fiyatlarına dair olayları aktaracağız.

Ayçiçek Yağı Güncel Fiyat Listesi

BİM

BİM'de ayçiçek yağı fiyatlarında indirim yaşandı. 5 litrelik Sole Ayçiçek Yağı'nın 119 TL'den 109 TL'ye düştüğü görüldü. Dolayısıyla indirimli şekilde satın almak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerekiyor.

ŞOK

ŞOK'ta ise yine Evin Ayçiçek Yağı'nın fiyat listesi %10 indirime uğradı. 5 litre satın almak isteyenler 119 TL yerine 109 TL ödeme yapacak.

Migros

Migros marketlerinde dikkat çeken şey ise Turna Ayçiçek Yağı indirimiydi. Çünkü bu markaya ait indirim oranı %20'yi buldu. 4 litrelik pet şişe ayçiçek yağı fiyatının 99 TL yerine 79,95 TL'ye düştüğü öğrenildi. Pek çok kişi bu fiyat değişimiyle birlikte marketlere akın etti.