1 Kilo Çay ve 1 Litre Ayçiçek Yağı Sadece 1 TL'ye Satılıyor!

1 Kilo Çay ve 1 Litre Ayçiçek Yağı Sadece 1 TL'ye Satılıyor!

Avansas'ın çay ve ayçiçek yağı fırsatında fiyatlar iyice düştü. Yalnızca 1 TL ödeme yaparak iki üründen birini sepetinize ekleyebiliyorsunuz. Peki ya kampanya hakkında neler bilmeliyiz? Güncel fırsatlar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor. Avansas'ın 1 kilo çay ve 1 litre ayçiçek yağı kampanyası büyük ses getirdi.

Avansas'ın yeni fırsatı büyük ses getirdi. 200 TL üzeri alışverişlerde 1 TL'ye bir kiloluk çay veya 1 litrelik ayçiçek yağı seçeneği sunuluyor. Doğru promosyon kodunu girerek sizler de bu fırsattan yararlanabileceksiniz. Peki ya karşılanması gereken şartlar nelerdir? Son zamanlarda dikkatle takip edilen ve pek çok kişinin uyguladığı indirimlere ilişkin detayları sizlerle paylaşacağız.

Çay ve Sıvıyağ 1 TL'ye Düştü!

Çaykur'un 1 kiloluk çayı veya Salat markasının 1 litrelik ayçiçek yağını yalnızca 1 TL'ye alabilirsiniz. Elbette bunun için gerekli şart olan Avansas aracılığıyla 200 TL ve üzeri alışveriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında ise iki üründen birini de sepetinize eklemeli ve gerekli promosyon kodunu yazmalısınız. 1TLCAYKUR6 ya da 1TLYAG yazarak bu fırsatı sizler de değerlendirebilirsiniz.

Avansas 1 TL Çay veya Sıvıyağ Kampanyası Şartları

  • Kampanya Avansas' tan yapacağınız ilk siparişinize özeldir.
  • Üye girişi yapmalısınız.
  • Aşağıda listelenen kampanyalı ürünü sepetinize eklemelisiniz.
  • Sepetinize, kampanyalı ürün haricinde 200 TL ve üzeri tutarda ürün eklemeniz gerekmektedir.
  • Promosyon kodunuzu sepet sayfasında bulunan “Promosyon Kodu” alanına yazmalı ve “Kullan” butonuna tıklamalısınız.
  • İndiriminizin sepetinize yansımış olduğunu göreceksiniz.
  • Her müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilir.