Yenilenen iPhone 12 Pro'nun Fiyatını Duyanlar Satın Almak İçin Akın Etti!

Yenilenen iPhone 12 Pro'nun Fiyatını Duyanlar Satın Almak İçin Akın Etti!

Apple, aldığı kararla birlikte iPhone 12 Pro fiyatlarında çığır açacak. Yenilenen telefonlar satışa sunuluyor. Bu da daha ucuz fiyatlı iPhone anlamına gelmekte. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak. Peki ya fiyatlarla ilgili neler biliyoruz?

Apple, yenilenen iPhone 12 Pro fiyatları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Şirket, öyle bir hamlede bulundu ki pek çok kişi şaşkınlıkla takip etmekte. Öyle ki eğer iPhone 12 Pro satın alacaksanız yenilenmişini almakta fayda olabilir. Maddi açıdan önemli bir tasarruf yapılmasını sağlayacak.

759 Dolara Satılacak!

Yenilenen iPhone 12 Pro'nun 759 dolara satılacağı belirtildi. Şirket, yenilediği telefonları uygun fiyattan satmaya karar verdi. Böylelikle bütçenize göre telefon satın alabilmeniz noktasında sizlere destek olacak. Ekonomik yönden Apple telefon satın alımı konusunda sıkıntı çeken ülkeler bu tarz telefonları tercih edebilir.

Türkiye'de Kaç TL Olacak?

Öte yandan iPhone 12 Pro'nun Türkiye'de kaç TL'ye satılacağı merak ediliyor. Vergiler olmadan ortalama 13 bin TL'den satışa sunulabilir. Ancak işin içine vergiler girdiği zaman ortalama 30 bin TL'ye yakın olması bekleniyor. Dolayısıyla bu hali bile oldukça pahalı gözükmekte.