Xiaomi'den 2400 TL'ye 5G Telefon Müjdesi!

Xiaomi'den 2400 TL'ye 5G Telefon Müjdesi!

Xiaomi'nin yeni telefonu büyük ses getirecek. 5G özellikli telefonun fiyatı ise fazlasıyla uygun. 2400 TL'ye satışa sunulacak olmasının yanı sıra çeşitli özelliklerine de değinildi. Peki Xiaomi akıllı telefonu ne zaman satışa sunulacak? Telefonun Türkiye'de geleceği zaman merak ediliyor.

Xiaomi, son zamanlarda uygun fiyatlı ürünleri ile adından söz ettiriyor. Çinli üreticinin kablosuz kulaklığı 90 TL'nin altında satmasıyla gündeme geldiğini biliyoruz. Ayrıca 5G telefon çıkarmaya hazırlanan Xiaomi, oldukça uygun fiyata satış yapacak. Dolayısıyla ürünle ilgili merak edilenler de yanıt bulmaya hazırlanıyor.

Xiaomi'den Ucuz Telefon!

Xiaomi, uygun fiyatlı telefonunu yakın zamanda satışa sunulacak. Şu an için piyasada 2400 TL'ye 5G telefon sayısı bir elin parmağını geçmez. Dolayısıyla bu teknolojiyi yakından ilgilendiren telefonlardaki son durum gözler önüne seriliyor. Xiaomi'den alışveriş yapanlar ise bu habere çok sevindi. Telefonunu değiştirmek isteyenler ya da sevdiklerine hediye etmek isteyenler de telefonun çıkmasını beklemekte.

100 Dolara Satılacak!

100 dolara satılacak olan bu telefon, Türkiye'ye çeşitli vergilerle geldiği için 2400 TL'den satışa sunulması beklenmekte. Dolayısıyla eğer Xiaomi'nin yeni 5G modelini satın alacaksanız bu detayı unutmamalısınız. Şimdilik Türkiye'de satışa sunulmuş değil fakat yakın zamanda global anlamda önemli bir telefonun çıkacağı müjdeleniyor. Çeşitli gelişmelerle birlikte karşınızda olmaya devam edeceğiz.