Xiaomi'den 1950 TL'ye 5G Telefon Müjdesi! Xiaomi Yeni Fiyat Listesini Yayınladı..

Xiaomi'den 1950 TL'ye 5G Telefon Müjdesi! Xiaomi Yeni Fiyat Listesini Yayınladı..

Xiaomi, telefonlarıyla ilgili yeni bir atılımda bulunacak. Xiaomi telefonu satın alacaksanız 1900 TL'ye 5G telefon satın alabilirsiniz. Peki bu nasıl mümkün olacak? Şirketten gelen açıklama doğrultusunda önemli bir girişim bizleri bekliyor. 5G telefonlarda büyük indirim yapılacak.

Xiaomi, öyle bir hamlede bulunacak ki 5G telefon satın almak çok kolay hale gelecek. Genel olarak fiyat performans ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken Xiaomi, şu sıralar çok daha uygun fiyat telefon ortaya koyma gayreti içerisinde. Hal böyle olunca Xiaomi hayranları iyice heyecanlandı. Çünkü ekonomik model bir telefon için pek çok kişi sıraya girecektir. Özellikle de ülkemizde Xiaomi'yi tercih edenler uygun fiyatlı telefonu merak ediyor.

5G Telefon 1950 TL Olacak

5G destekli telefonlar normalde en az 4500 TL civarında satılmakta. Ancak gelinen noktada Xiaomi'nin çıkaracağı yeni telefonu ortalama 1950 TL'ye satın alabileceğiz. Bunun çalışmaları sürüyor ve fiyat etiketi konusunda nasıl bir hamle yapılacağı da belli olacak.

80 Dolara Satılabilir!

Xiaomi'nin yeni telefonu için 80 ila 100 dolar arasında bir fiyat etiketi belirleyeceği iddia ediliyor. Hal böyle olunca telefonu 1900 TL'ye satın almak bile mümkün hale gelebilir. Bunu değerlendirmek isteyen kullanıcılar Xiaomi'den resmi açıklama bekliyor. Eğer iddialar doğru ise yakında konuya dair resmi duyuruda bulunulacaktır. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor.