Xiaomi 12 Pro Türkiye Fiyatı Belli Oldu! Xiaomi 12 Pro İndirimli Fiyatı Yayınlandı..

Xiaomi 12 Pro Türkiye Fiyatı Belli Oldu! Xiaomi 12 Pro İndirimli Fiyatı Yayınlandı..

Xiaomi 12 Pro'nun yakın zamanda ülkemize geleceği söyleniyor. Çin'de satışa sunulan telefonla ilgili neler biliyoruz? Pek çok kişi Türkiye'de kaç TL'ye satışa sunulacağını merak etti. İşte Xiaomi'nin Çin'deki fiyatı ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Telefonun özellikleri büyük dikkat çekti.

Xiaomi, yeni telefon modeli ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Çin'de tanıtılan ürünün şimdi de Hindistan'da çıkacağı haberleri yayıldı. Ürünün özelliklerine bakılacak olursa sağlam bir modelin geldiği söylenebilir. Üstelik üç farklı seçenek ile satışa sunulacak. Ürünün fiyatına ilişkin de çok fazla yorum yapıldı.

Nisan'da Satışa Sunulabilir!

Öte yandan Xiaomi 12 Pro'nun Nisan ayında satışa sunulması bekleniyor. Sonraki süreçte ise ülkemize ne zaman geleceği sorulacak. Xiaomi 12 Pro'nun yeni olmasıyla birlikte kaliteli özelliklerle donatılması gözden kaçmadı. Tüm bu ihtimaller dahilinde telefonla ilgili bilinmeyenler gözler önüne serildi.

800 Dolardan Satılıyor

Öte yandan Çin'de satışa sunulan bir modelin 800 dolar değerinde olduğu belirtildi. Dolayısıyla bu modelin Türkiye'de satılması demek ortalama 15 bin TL satış etiketi ile satılabileceği anlamına geliyor. Bu nedenle Xiaomi'den gelecek hamleler yakından takip edilecek. Fiyatların bu kadar yüksek olması Xiaomi açısından pek de olumlu karşılanmayabilir.