Twitter Mavi Tik Satışları Başladı! Twitter Ücretli Mavi Tik Verecek!

Twitter Mavi Tik Satışları Başladı! Twitter Ücretli Mavi Tik Verecek!

Twitter'ın mavi tik özelliği büyük ses getirdi. Öyle ki ücretli mavi tik ile birlikte sizler de rahatlıkla işlem sağlayabileceksiniz. Dolayısıyla gelinen noktada kullanıcıların parasını vererek sahip olabilecekleri mavi tik için ünlü olmalarına gerek de yok.

Artık herkesin mavi tike sahip olabileceği zamanlar geliyor. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Mavi tikli olan kullanıcıları sevindirecek bu haberle birlikte herkes rahat bir nefes alabilecek. Mavi tike sahip olmak istiyorsanız aylık ödeme yapmanız yeterli olacaktır. Twitter üzerinde mavi tik sahibi olmak artık zor bir şey değil. Bunun için ünlü olmanıza veya farklı bir özelliğinizin olmasına gerek yok. Yalnızca kendiniz olduğunuzu kanıtlamanız ve aynı zamanda mavi tik için ödeme yapmanız yeterli olacaktır. Güncel gelişmelerle birlikte bizleri başka hangi detayların beklediğini sizlere iletiyor olacağız.

Mavi Tik Özelliği Başladı mı?

Mavi tik özelliği şu an için sınırlı sayıda yerde mevcut. Ancak yakın zamanda ülkemizde de faaliyete geçecektir. Ona göre bir fiyat politikasının belirleneceği de biliyoruz. Dolayısıyla bu fiyat 8 dolara tekabül edecek şekilde 100 TL'den fazla olacaktır. Öte yandan en az 150 TL olması bekleniyor. Aylık 150 TL ödeyerek mavi tik sahibi olmak isteyen pek çok kişi çıkabilir. Dolayısıyla Twitter'ın bu hamlesi sonrasında bazı avantajlara da sahip olabilirsiniz.

Daha Az Reklam Göreceksiniz!

Twitter'ın mavi tik özelliği ile birlikte daha az reklam görmek ve kaliteli içeriklerde öne çıkmak gibi seçenekler sizleri bekliyor olacak.