Türkiye'de Redmi 10 Fiyatı 4 Bin TL Olarak Satışa Çıkıyor!

Türkiye'de Redmi 10 Fiyatı 4 Bin TL Olarak Satışa Çıkıyor!

Redmi 10 2022 satışa sunuldu ve özellikleri merak edildi. Telefonun fiyatını öğrenenler neden bu kadar uygun olduğunu düşünmeye başladı. Ayrıca telefona dair eşitli sorular da soruluyor. Redmi 10 2022 özellikleri nelerdir? Merak edilen gelişmeye dair son detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Redmi 10’un 2022 versiyonu büyük dikkat çekiyor. Xiaomi'nin sahibi olduğu geliştirici şirket, yeni telefonuyla adından söz ettirdi. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği son dakika gelişmelerine bakacak olursak telefonun fiyatı da fazlasıyla soruldu. Özellikleri pek çok kullanıcıyı tatmin edecek seviyede.

Redmi 10 2022 Özellikleri

Redmi 10, genel olarak kaliteli bir tasarıma sahip. Üstelik buna kaliteli özellikler de eklenince telefonun değeri iyice artıyor. 2022 versiyonunda da benzer bir girişimde bulunuldu. 4 GB RAM ve  128 GB depolama alanı şaşırttı. Şarj kapasitesi ise oldukça iyi. 5.000 mAh bataryasının yanı sıra 18 W'lik hızlı şarj desteği telefona güç veriyor. Kamera sistemi ise oldukça beğenildi. 50 MP’lik geniş açılı kamerası, 8MP’lik ultra geniş açı kamerası, 2 MP’lik makro ve 2 MP’lik derinlik kamerasının olması telefonla birlikte güzel çekimler yapabileceğinizi gösteriyor.

4500 TL Fiyat Etiketine Sahip!

Öte yandan Redmi 10 2022 versiyonunun sahip olduğu fiyat ise ortalamaya göre oldukça iyi. Kendisine rakip telefonlar baz alındığında fiyatı için olumlu yorumlarda bulunuldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği telefona ilişkin çeşitli değerlendirmeler bu şekildeydi.