Teknosa iPhone 13 Fiyatlarını İyice Düşürdü! Bu Fırsat Bir Daha Gelmez!

Teknosa iPhone 13 Fiyatlarını İyice Düşürdü! Bu Fırsat Bir Daha Gelmez!

Apple'ın iPhone 13 fiyatlarına dair merak edilenler yanıt buldu. Teknosa'nın güncel indirimi büyük ses getirecek. Son zamanlarında damgasını vuran akıllı telefon modeli, artık uygun fiyata satılıyor. Teknosa'nın yeni kampanyası ve iPhone 13 fiyat listesi haberimizde yerini aldı.

Apple'a ait iPhone 13, son zamanlarda oldukça indirimli satılıyor. Nedeni ise yakın zamanda iPhone 14'ün çıkacak olması olabilir. Ancak çeşitli satış yerlerinin bu indirimleri yaptığını belirtelim. Şimdi ise Teknosa'nın kampanyası çok konuşulacak. Teknosa, hem indirimli şekilde satış yapıyor hem de eski telefonunu getirenler indirimli dönüşüm fırsatı sunmakta. Dolayısıyla sizler de bu gelişmeyi yakından takip ediyorsanız telefonunuzu da takas edebilirsiniz.

Teknosa'dan Büyük Fırsat!

Teknosa, iPhone 13 fiyatlarını düşürdü. Bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız hızlı olmalısınız. Eylül ayı içerisinde fiyatlar çok daha farklı seviyelere gelebilir. Özellikle de döviz kuruna bağlı şekilde iPhone 13'teki fiyatlar artar mı merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detayları sizlerle paylaşacağız.

iPhone 13 Fiyatları

  • Apple iPhone 11 64 GB Cep Telefonu SİYAH Fiyatı: 14.499 TL
  • Apple iPhone 11 64 GB Cep Telefonu BEYAZ Fiyatı: 14.499 TL
  • Apple iPhone 11 128 GB Cep Telefonu SİYAH Fiyatı: 15.799 TL
  • Apple iPhone 11 128 GB Cep Telefonu BEYAZ Fiyatı: 15.799 TL