Sıfır Akıllı Telefonlara Rekor Zam Geldi! Telefon Alacaklar İkinci Ele Akın Etti!

Sıfır Akıllı Telefonlara Rekor Zam Geldi! Telefon Alacaklar İkinci Ele Akın Etti!

Sıfır akıllı telefonlarla ilgili güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Akıllı telefon fiyatlarının artması sonrasında ikinci el piyasasına olan ilgi arttı. Peki ya ikinci el akıllı telefonlar daha mı uyguna satılıyor? İşte son bir yılda gelen zamla birlikte güncel detaylar haberimizde...

Akıllı telefonlar, son bir yıl içerisinde %100'den fazla değerlendi. Bu gelişme ile birlikte herkes şok oldu kaldı. Kimse böyle bir detay beklemiyordu. Öte yandan akıllı telefonla ilgili başka neler biliyoruz? Sıfır fiyatlarının bu kadar artması ikinci ele olan ilgiyi de artırdı.

İkinci El Telefonlar Satılıyor!

İkinci el telefon fiyatlarının nispeten daha uygun olması nedeniyle pek çok kişinin ilgi gösterdiği belirtildi. Telefon alım satım işlemlerine göre hareket edilmekte ve piyasanın genel olarak buraya doğru yoğunlaştığı görülmekte. Hal böyle olunca ikinci el telefon fiyatlarına dair güncel gelişmeler de ortaya çıktı.

Telefon Alırken Dikkatli Olunmalı!

Öte yandan yapılan açıklamalarda “Sıfır telefon satışlarımız da var ama ağırlıklı olarak ikinci el telefonlar satıyorum. Sıfır telefon fiyatlarındaki artış ikinci el telefon satışlarını epey etkiledi. Sıfır telefonların fiyatı arttıkça ikinci el telefon fiyatları da artıyor. Artı buna ek olarak vatandaş artık daha fazla tamire yöneldi. Yeni telefon almaktan ziyade kendi telefonunu tamir ettirip kullanmaya başladı. İkinci el telefon satışım geçen sene de yüksekti ama bu sene nerdeyse 2 3 katına çıktı. Taleplere yetişemiyorum. Vatandaş genelde satacağı zaman zarar etmeyeceği telefonları tercih ediyor. İkinci el telefon alırken güvenilir yerlerden alınmalı” ifadesine yer verildi.