Samsung'dan Büyük İndirim! Galaxy S21 4500 TL Düştü!

Samsung'dan Büyük İndirim! Galaxy S21 4500 TL Düştü!

Samsung'un telefon fiyatında yaptığı indirim gözden kaçmadı. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği Galaxy S21, artık 4500 TL indirimle satılacak. Bu da telefonu satın almayı planlayanlar için müjdeli haber anlamına geliyor. Peki telefon normalde kaç TL'ye satılıyordu? İşte yeni fiyat etiketi...

Samsung, Galaxy S21'in fiyatı ile gündeme geldi. Çeşitli telefon modellerinde indirim yapıldığı biliniyordu. Ancak bu modeldeki indirimin oranını görenler gözlerine inanamadı. Pek çok kişi dikkat çeken gelişmelerden sonra neler olduğunu anlamaya çalışıyor. Özellikle de Samsung telefonlarındaki değişim gözler önüne serildi. Normalde pek çok kişi telefon için pahalı yorumunu yapsa da artık satın almak çok daha kolay olacak.

Galaxy S21 Kaç TL?

Samsung Galaxy S21 11.499 TL'den satılıyor. Samsung'un indirimli haldeki telefonun orijinal fiyatını görenler ise şaşırıyor. Çünkü şirket normalde bu kadar yüksek oranlarda indirim yapmazdı. Özellikle de revaçta olan bir telefon modeli için bunu gerçekleştireceği düşünülmüyordu. Dolayısıyla yaşanan son dakika gelişmesi herkesi şaşırttı.

15.999 TL'ye Satılıyordu

Samsung Galaxy S21 4500 TL indirimle satışa sunuldu. Dolayısıyla telefonun eski fiyatı 15.999 TL olarak kaydedildi. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği fiyat gelişmesi sonrasında özellikler de dikkat çekmeye başladı. 8 GB RAM'in yanı sıra Exynos 2100 işlemciye sahip olması sevindirdi.